Négycsillagos egységet nyit 2015-ben a Valamar csoport Porecben

Szerző: Pintér Tünde

 2014. június 24. 08:02

ASveti Nikola forgalommentes nyaralószigetén elhelyezkedő szállodát vendégei 5 perces hajóúttal érhetik el az Isztria észak-nyugati részén lévő Porec történelmi központjából.

Az Isztria több pontján és Dubrovnikban jelen lévő Valamar lánc egyik legkülönlegesebb, szlogenje szerint a családi üdülés új formáját kínáló egysége várhatóan 2015 májusában nyitja meg kapuit, kifejezetten az elvonulásra és turistaforgalmat elkerülni kívánó vendégek számára.

 

Az egykori Fortuna Izland Hotel és az Izabella kastély teljes felújítása, és kibővítése nyomán létrejövő komplexum különböző egységeiben többféle szobatípus foglalható: a Porec promenádjára tekintő főépületben szállodai szobákat kínálnak majd számos vidám és aktív programmal. A sziget átellenes részén található stúdiókat a csendes vagy sportos kikapcsolódásra vágyóknak ajánlják, szomszédságukban tengerparti panorámával rendelkező suitok, a kastélyépületben pedig elegáns, tágas lakóegységek közül lehet választani.

 

A kínálatot többféle medence, sziklás és homokos tengerpart egészíti ki. Étkezni a látványkonyhás, valamint a három a la carte étteremben lehet, 4 bár is rendelkezésre áll. Az ellazulni vágyók igényeit 300 négyzetméteres wellness és beauty részleg szolgálja. Rendezvények, esküvők megtartására is lesz lehetőség, ehhez egy 260, valamint egy 50 négyzetméteres konferenciaterem biztosít ideális helyszínt. A gyerekek szórakoztatásáról Maro Club és Tini klub gondoskodik.