Négycsillagos lett a Bükfürdő Thermal Camping

Forrás: turizmus.com

 2022. június 03. 15:39

Modernebb és még zöldebb lett a Bükfürdő Thermal Camping, a terület első részét június 3-án nyitották meg a vendégek előtt.

Már csütörtök estétől sorban álltak a bejáratnál a lakókocsik és lakóautók, hogy az elsők között legyenek utasaik a teljes megújuláson átesett Thermal Camping vendégei.

Június 3-án, pénteken reggel nyitott a szálláshely a mintegy nyolc hónapon át tartott teljes felújítás után – közölte lapunkkal az üzemeltető Büki Gyógyfürdő zRt.

Megérkeztek az első vendégek a megújult Thermal Campingbe

Fotó: Büki Gyógyfürdő Zrt.

A recepciótól a hévízelvezető árokig tartó terület foglalható ismét, itt 154 beállót használhatnak a vendégek, a minősítés szerint már négycsillagos a kemping. Kisebb és nagyobb helyeket foglalhatnak a kempingezők, a beállóknál gabionoszlopok takarják a közműkiállásokat, kényelmesebb és esztétikusabb a víz- és áramvételi lehetőség.

A kempingben 9 ezer négyzetméternyi a megújult gyepes terület, 59 lombos fát, 16 ezer évelőt és 22 ezer cserjét telepítettek. Ugyancsak a komfortot szolgálja, hogy felújították a téli vizesblokkot a Thermal Campingben.

A kempingfejlesztés folytatódik: a hátsó kempingrész is megújul, ott grillkert, játszótér és kutyafuttató is várja majd a pihenni érkezőket várhatóan július közepétől.

A Büki Gyógyfürdő Zrt. szálláshelyfejlesztése és az ugyancsak folyamatban lévő konyhaépítés a Bükfürdő 2021 program része, a több mint 3 milliárd forintos programba tartozik még az önkormányzat részéről a városrész szennyvízátemelőjének áthelyezése, valamint egy magánberuházó kivitelezésében és üzemeltetésében Bükfürdő új szabadidős attrakciója, a Funcity.