Negyedik születésnapját ünnepelte a Barceló Budapest

Forrás: turizmus.com

 2023. július 24. 12:05

Július 18-án az ünneplésé volt a főszerep az immár 4 éves Barceló Budapest szállodában. A spanyol Barceló Hotel Group első magyarországi szállodája 2019 nyarán nyitotta meg kapuit a Király utcában.

A szülinapi ünnepség már a reggelinél elkezdődött. A szálloda éttermében az igazgató és a ház felsővezetői fogadták a vendégeket, majd az alkalomhoz illően spanyol Cava és szülinapi torta várta a szállóvendégeket.

Az ünnepség a kora délutáni órákban folytatódott, amikor a dolgozók a különleges hangulatú belső kertben koccintottak a szálloda egészségére, és elfogyasztották a már-már hagyománnyá váló számtortát, amit a hotel cukrásza készített a jeles napra.

A munkatársak a különleges hangulatú belső kertben koccintottak a szálloda egészségére

Fotó: Barceló Budapest

A napot az esti szülinapi rendezvény koronázta meg, melynek során a csodálatos naplementében, a város tetején, a szálloda 8. emeletén elhelyezkedő Skylounge Rooftop Bárban vendégül látták TOP25 kiemelt partnerüket.

Galla Gergő szállodaigazgató ünnepi köszöntője a Skylounge Rooftop Bárban

Fotó: Barceló Budapest

„Az este igazán méltó zárása volt a napnak. A hangulatról DJ Radnai, míg az ellenállhatatlan koktélokról a világhírű bártender Nagy Zoli, a Boutiq Bar alapítója gondoskodott. A szálloda chefje finom falatokkal készült, majd az este a szülinapi tortával és egy kis ünnepi köszöntővel vált teljessé” – számolt be az eseményről Galla Gergő szállodaigazgató.