Nem távozik Hülvely István a Hunguest éléről

Forrás: turizmus.com

 2017. május 18. 15:20

A Hunguest Hotels Zrt. igazgatósága határozottan cáfolja a HVG május 18-i számában megjelent állításokat, melyek szerint a szállodaláncnál a humánpolitikai és üzemeltetési területért felelős vezérigazgató-helyettes távozásával megkezdődött a szakmai irányítók leváltása - írja a cég közleménye.

A hetilap valótlanul állította továbbá, hogy Hülvely István vezérigazgató távozik a társaság éléről: sem a Hunguest menedzsmentjének, sem pedig az érintettnek nincs ilyen szándéka.

A HVG című hetilap ma megjelent számában „iparági pletykákra” hivatkozva valótlanul állította, hogy Hülvely István vezérigazgató távozik a Hunguest Hotelstől. Jászai Gellért, a cég igazgatótanácsának elnöke cáfolta a lap cikkében megjelent állításokat; sem a szállodalánc tulajdonosainak, sem pedig Hülvely Istvánnak nem áll szándékában felbontani a munkaszerződést. A vezérigazgató jelenleg is a Hunguest Hotels hosszú távú stratégiai terveinek megvalósításán dolgozik.

Hülvely István

 

Virga Csaba humánpolitikai és üzemeltetési területért felelős vezérigazgató-helyettes – miként azt maga is megerősítette a HVG-nek – a magánszférában kívánja folytatni a pályafutását. A Hunguest Hotels sajnálattal vette tudomásul Virga Csaba döntését, hiszen a cég vezetése nagyra tartja a szállodaláncnál végzett 25 éves munkáját.