#nemonddle #foglaldát – a belföldi vendégeknek üzen az MSZÉSZ

Forrás: turizmus.com

 2020. április 15. 17:33

A belföldi utazóközönséget szólítja meg legújabb kampányában a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége. Az átfoglalóknak a tagszállodák többsége fél-, illetve egy évig felhasználható értékutalványt ad.

LinkedIn-oldalán megjelent kampányában arra hívja fel az utazók figyelmét a szakmai szövetség, hogy mit tehetnek akkor, ha meghiúsult a családi vakáció és nem szeretnék elveszíteni a befizetett előleget.

Mit tehetsz? #nemonddle #foglaldát – tanácsolják a vendégeknek.

"Egyeztess a szállodával, és foglald át egy későbbi időpontra. Érthető, ha a bizonytalanság miatt nem mered még kiválasztani a dátumot. Ebben az esetben a szállodák többsége egy értékutalványt biztosít részedre, melyet fél-, illetve egy évig felhasználhatsz" – szól a felhívás.

 

A belföldi üdülés előnyeiként említik a kampányban, hogy szakképzett, mosolygós  személyzet fogadja a vendéget a recepción, továbbá hogy a gasztronómiai élvezet elmaradhatatlan része a kikapcsolódásnak.

Aki vállalja, hogy nem mondja le a belföldi üdülését, azt az akcióban részt vevő szállodák ajándékokkal, kedvezményekkel és feledhetetlen élményekkel hálálják meg – írják.

A vendégek hűségét például romantikus vacsorával, városnéző, felfedező túrával, személyre szóló bekészítéssel, masszázzsal, kozmetikai  kezelésekkel, gyermekfelügyelettel és más ajándékokkal igyekeznek honorálni.

Az akcióban a legtöbb MSZÉSZ-tagszálloda részt vesz, melyről saját weboldalán tájékoztatja a vendégeket.