Nemzetközi játékot indít a Sziget Fesztiválköztársaság

 2014. április 14. 14:55

Két hónapon át zajlik, június 15-én zárul a Mission Szitizen, a Sziget Fesztiválköztársaság országhatárokon átívelő, amelyben 2-4 fős csapatok versenghetnek egymással a világ bármely részén.

A játékosok nyolc különböző kategóriában 100 küldetést teljesíthetnek, az egészen egyszerűektől kezdve az igazán bevállalósakig. A legtöbb esetben a feladatok megoldásához a környezetük bevonására is szükség van, például egy strand-bulit szervezni egy köztéri szökőkúthoz.

A megoldásokat a játék oldalára kell majd feltölteni, ahol mindenki követheti és véleményezheti a többi csapatot, egyes feladatok teljesítéséhez azonban a versengő csoportok összefogására is szükség lesz. Tekintettel arra, hogy fontos a résztvevők közötti kommunikáció így a játék csak angolul lesz elérhető.

A nyereményekért azonban érdemes lesz küzdeni, megadott mennyiségű pontokért ugyanis azonnali nyeremények járnak: titkos buli, ingyen sör vagy éppen névre szóló póló. A főnyeremények között pedig álomszállás, back stage túra és nagyszínpad selfi vár a győztesekre.