Nemzetközi konferenciát szervez a Kodolányi és a Pannon Egyetem

Forrás: turizmus.com

 2021. július 07. 16:33

Az Euro-Asia Tourism Studies Association közgyűlésének döntése alapján a szervezet jövő évi nemzetközi konferenciájának 2022. július 4-8. között Veszprém és Budapest ad otthont.

2021. június 28. – július 1. között került sor Japánban az EATSA (Euro-Asia Tourism Studies Association) éves nemzetközi konferenciájára hibrid formában az okinawai University of Ryukyus szervezésében. A szervezet célja kutatási és oktatási együttműködések ösztönzése Európában és Ázsiában a turizmus, a vendéglátás és a rekreáció területén, valamint a turizmus szektor és az egyetemek közötti tudásmegosztás, kapcsolatépítés elősegítése.

Az EATSA közgyűlésének döntése alapján a szervezet jövő évi nemzetközi konferenciájának 2022. július 4-8. között Veszprém és Budapest ad otthont a Pannon Egyetem és a Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem közös szervezésében.

Az EATSA idei konferenciájára Japánban került sor hibrid formában

Fotó: Kodolányi János Egyetem

A nemzetközi, angol nyelvű, online részvételi lehetőséget is kínáló konferencia témája „Renaissance of Culture in Asia and Europe” lesz, a hivatalos konferenciafelhívás 2021 őszén jelenik majd meg.