Nemzetközi versenyt hirdet az ibis szállodalánc

Forrás: turizmus.com

 2018. május 11. 11:40

A május 9-én elindult „Gyere a Szigetre” kampány részeként a játék nyertesei egy a Sziget Fesztivállal egybekötött európai körutat tudhatnak magukénak.

A pályázóknak több feladatot kell teljesíteniük: egy rövid videóban mindegyiküknek el kell mondania, miért ő a legjobb választás erre a különleges utazásra, majd meg kell terveznie az utat a budapesti Sziget Fesztivál érintésével, ami további európai 25 városon kell, hogy keresztül vezessen, ahol az ibis család szállodái jelen vannak. A kész pályázati munkákra a közösségi médiában kell szavazatokat gyűjteni – a 20 legtöbbet bezsebelő közül a legjobb 10 anyagot a nagykövetek kiválasztják, a végső megmérettetés pedig Varsóban lesz, ahol július végén győzteseket hirdet a szállodalánc. A kampány nagykövetei, a BeMy zenekar tagjai, Mattia és Elie invitálnak személyesen az utazásra. A nyereményjáték részletei elérhetők a www.ibis.com/gettosziget weblapon.

Júliusban derül ki, ki lesz a győztes

Fotó: turizmus.com

Az AccorHotels által üzemeltetett ibis család szállodáinak a zene állandó stratégiai eleme. 2017-ben az „ibis. a zene itt él” kampány keretében egy speciális zenei versenyen tehetséges művészek kaptak lehetőséget első kislemezük felvételére egy különleges, az egyik varsói ibis szállodában kialakított stúdióban. Szintén tavaly az Universal Music-kal partnerségben bonyolította le a CEE MUSIC 2017 Dalszövegíró Tábort. Az ibis család szállodái az „ibis színpad” kezdeményezés részeként nyitott olyan helyi művészek felé is, akik rendszeresen rendeznek kisebb koncerteket rajongóiknak. A zenei tehetségeseket a munkatársak közül is üdvözli az ibis; a szállodalánc támogatja, hogy a zene és a szállodák iránti szenvedélyüknek hódoljanak a kollégák. Mindemellett, köszönhetően a Jukebox by Deezer zenei rendszernek, a vendégek saját DJ-ként kiválaszthatják, hogy milyen zene szóljon a szállodák belső tereiben.

Kapcsolódó cikkek