Már az élelmiszereket is házhoz szállítja a NetPincér

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2020. december 10. 14:30

A saját üzletláncként elindított NetPincér marketen keresztül akár 30 percen belül házhoz rendelhetők alapvető élelmiszerek és háztartási cikkek – ígéri a NetPincér. A szolgáltatás első körben 10 budapesti kerületben indult el december 10-én.

„Az új szolgáltatás révén hazánkban is megjelenik a gyorskereskedelem, mely a vásárlás új generációjaként Magyarországon is sokak mindennapjait fogja megkönnyíteni” – magyarázta az új szolgáltatást beharangozó, december 10-i online eseményen Patai Zoltán, a cég ügyvezető igazgatója.

A jellemzően többnapos átlagos kiszállítási idővel dolgozó, nagyobb mennyiségű rendelések leadását ösztönző versenytárshoz képest a NetPincér market rendkívül rövid idő alatt akár kis mennyiségű rendeléseket is kiszállít. A szolgáltatás 8-21 óra között érhető el, a minimum rendelés értéke 1000 forint. Kezdetben ingyenesen, később alacsony kiszállítási díjjal dolgoznak – mondták.Előre foglalt idősáv és otthoni várakozás helyett azonnali, akár 30 percen belüli kiszállítást ígérnek, az applikáción keresztüli térképen a futár követésére is van lehetőség.

Az élelmiszerek és háztartási cikkek 30 percen belüli kiszállítását ígérik

Fotó: NetPincér

A gyorsaságot, a kényelmet és a megbízhatóságot zászlajára tűző cég az online sajtóesemény keretében raktárát is megmutatta: az alapvető élelmiszerek (tejtermék, tojás, pékáru, mirelitek, húsból készült termékek, snackek, üdítők és konzervek) mellett minden napi tisztálkodási- és tisztítószereket, vitaminokat, állateledelt és babaételt, bio, mentes és vegán termékeket kínálnak. A cél a termékpaletta folyamatos bővítése a vásárlói visszajelzések alapján.

Az éttermi fogások házhoz szállításával szemben a NetPincér marketben a teljes folyamatot kontrollálják: a közvetlenül a beszállítóktól megvásárolt árut a NetPincér maga raktározza és saját üzleteiből kézbesíti a megrendelőknek. Az üzletek kizárólag kiszállítással foglalkoznak, nincsenek betérő vásárlók, csak a saját munkatársaik, így garantálni tudják a termékek biztonságos tárolását és szállítását.

A szolgáltatás először három budapesti, stratégiai központból összesen 10 kerületben indul el. A későbbiekben egész Budapestet szeretnék behálózni, sőt, vidéki nagyvárosokban is szeretnék megvetni a lábukat.

Íme a rendelhető választék: a házhoz szállítás először három budapesti központból, összesen 10 kerületben indul el

Fotó: NetPincér

Az eseményen elhangzott az is: anyacégük, a csaknem 50 országban piacvezetőként működő Delivery Hero a NetPincér markettel azonos koncepció mentén működő üzleteivel a gyorskereskedelem úttörője kíván lenni. Eddig 19 országban indították el szolgáltatásukat, a külföldi leányvállalatok tapasztalata pozitív, 250 üzletükben a visszatérő vásárlók aránya több mint 60 százalék. Magyarország az első a régióban, ahol az innovatív szolgáltatás rögtön több üzletből álló hálózat formájában elindul.