Nevet és arculatot vált a tiszakécskei Barack Hotel

Forrás: turizmus.com

 2019. július 02. 13:57

Mostantól új néven és köntösben, ám a régi, megszokott családias értékrenddel és vendégszeretettel fogadja vendégeit a 35 éves tiszakécskei Barack Thermal Resort.

A ténylegesen családi vállalkozásként működő Barack – amelyben a család két generációja dolgozik együtt a sikerért – idén új szintre lép: egységes köntösben és névvel folytatja működését.

Még külföldi viszonylatban is ritka az a hely, ahol ennyire komplex módon, együtt megtalál mindent a turista, legyen szó a különböző szállástípusokról, a fürdő nyújtotta élményekről, a gyógyászati kezelésekről, a sokoldalú gasztronómiáról, vagy a természeti adottságokról. Ezeket gyúrták most egy márkává, ami mindezt tökéletesen kifejezi.

A kínálat és a szolgáltatási paletta szerteágazóvá vált, ezért a hely megérett arra, hogy egységes komplexumként, Barack Thermal Resortként gondoljanak rá.

Csak a külső változott és lett korszerűbb, ugyanaz a vendégszeretet és családias atmoszféra vár mindenkit a Barack Thermal Resortban

Fotó: Barack Thermal Resort

A komplexum története 1984-ben kezdődött. A Szabó család akkor vette át a Tiszaparti Thermal fürdő üzemeltetését, ami azóta évről évre tovább szépült és bővült.

Modern gyógyászati részleg, új medencék, szaunavilág, családbarát fejlesztések követték egymást, majd 2014-ben megkapták a gyógyfürdő minősítést is.

Mindez szálláshelyekkel is kiegészült: 100 parcellás, modern kempinggel, 13 Thermal és további 12 Prémium apartmannal, és az 50 szobás, négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa szállodával gazdagodott a kínálat. (X)