Nevet és stílust vált a Fraser Residence Budapest

Forrás: turizmus.com

 2020. január 29. 08:59

A Corvin sétány szomszédságában található szálloda 2020. március 25-én kilép a Frasers Hospitality hotelláncból, és Escala Hotel & Suites néven működik tovább.

A szálloda épülete

Fotó: Escala Hotel & Suites

Az Escala új arculattal fog tovább működni Budapest szívében, azonban a tulajdonos és a hotelt üzemeltető csapat a márkanévváltás után sem változik.

Az arculatváltás célja elsősorban az, hogy szélesebb réteghez juthasson el az a vállalati filozófia, amit az Escala csapata már a Frasers Hospitality hotellánc tagjaként is kialakított: prémium vendéglátás modern, belvárosi hangulatban – tájékoztatott a szálloda.

Az új branding mögötti koncepció az eddigi ars poeticát tükrözi egy teljesen új köntösben. A Fraserre jellemző világos árnyalatokat az Escala Suites csokoládébarnára és élénk narancssárgára cserélte: a szín vissza fog köszönni a hotel honlapján, közösségi média felületein, valamint új, kalligrafikus logójában is.

Az Escala Hotel & Suites Budapest szívében található, csupán néhány lépésre a Corvin bevásárlóközponttól és a Nagykörúttól. Az 50 luxuslakosztállyal rendelkező 4 csillagos hotel saját otthonunk komfortosságát kínálja: az óriási hálószobán kívül teljesen felszerelt konyhával, nappalival, külön étkezővel és fürdőszobával.

A lakosztályokhoz konyha és étkező is tartozik

Fotó: Escala Hotel & Suites

A szálloda a Marketing21 reklámügynökséget bízta meg az arculatváltás kivitelezésével. A cég a márkaérték tervezése során a luxus és komfortértékek vizuális megjelenítését tartotta szem előtt.