Novotel Magyarország Amatőr Golf Kupa hetedszer

Forrás: turizmus.com

 2018. május 08. 17:04

Ebben az évben ismét a Tata Old Lake Golf Club adott helyszínt a Novotel Magyarország Amatőr Golf Kupának, ahová az AccorHotels Magyarország az üzleti partnereit hívta meg.

A Novotel Hotels által szponzorált, a cég által meghívott külföldi és magyar játékosokat felvonultató amatőr golfkupán mindenki egyenlő esélyekkel vett részt, a fődíjat sorsolással döntötték el a résztvevők között.

„A Novotel Hotels küldetésének tekinti a sport, az egészséges életmód értékeinek közvetítését. A vállalat összefonódása a golffal nem véletlen, ugyanis ugyanazt a hitvallást mondhatja magáénak, melyet e sport is képvisel: magas színvonalat és szolgáltatást nyújt a partnereknek. Ennek szellemében álmodtuk meg – hagyományteremtő céllal – a versenyt. A Novotel Golf Kupa több mint egy verseny, a cél a közösségépítés és az összetartozás érzésének erősítése, valamint a golf megismertetése az érdeklődőkkel” – nyilatkozta Popovits Éva, az AccorHotels értékesítési és disztribúciós igazgatója.

A cél a közösségépítés volt

Fotó: pixabay

Közel 120 versenyző vett részt idén április 28-án az immár hetedik alkalommal megrendezett, egyre népszerűbb barátságos küzdelemben. Különböző kategóriákban indulhattak a Novotel által felkínált értékes nyereményekért.

Aki esetleg még nem járt golfpályán, vagy soha nem fogott ütőt a kezében, az sem állt tétlenül, hiszen a kezdőket oktatásban is részesítették. A verseny előtt vitamindús bőséges reggeli, közben pedig gyümölcsök, ásványvíz és pezsgő kényeztette a játékosokat, akik a versenyt követő díjátadáson vehették át megérdemelt jutalmaikat, köztük a fődíjat, mely ezúttal egy kétszemélyes, 3 éjszakás párizsi hétvége volt, melyre a szállást az AccorHotels, a repülőjegyet az AirFrance ajánlotta fel.

Kapcsolódó cikkek