Nyaralódesztinációk felé nyit a Meliá Hotels International

Forrás: breakingtravelnews.com

 2019. február 01. 14:26

A Meliá Hotels International bejelentette, hogy az eddigi központi elhelyezkedéséről ismert városi lifestyle márkája, az Innside by Meliá mostantól a nyaralódesztinációkban jelen lesz, ezzel is erősítve a leisure és wellness kínálatot a porfólióban.

A spanyol hotelmárka a fiatalabb business és leisure utazókra építette stratégiáját. A lánc felismerte a millenniumi generációban rejlő lehetőségeket, ők a célcsoportja a középkategóriájú lifestyle hoteleknek. Ám, mivel az üzleti és a leisure utazás között ennél a generációnál már egyre inkább elmosódnak a határok, új stratégiájuk szerint a leisure területen is erősíteni szeretnének.

Innside by Meliá Dresden

Fotó: businesstraveller.hu

A lánc jelenleg 22 szállodával rendelkezik, és a terek szerint Európában, Indonéziában. Fuerteventurán, Mallorcán, Balin nyit újakat, illetve Ázsia és a Közel-Kelet néhány városában.

A márka nagy hangsúlyt helyez a fenntarthatóságra, a holisztikus szemléletre és az értékes szabadidő eltöltésre, a zenére és a helyi kultúrára. Szeretnék megmutatni a helyi kultúrát, és olyan környezetet teremteni, ahol a vendégek dolgozhatnak, pihenhetnek, edzhetnek, pihenhetnek és játszhatnak.

Az új márka elsősorban újrahasznosítható anyagokat használnál fel, helyi beszállítókkal dolgozik majd, és „kitiltja" falai közül a nem újrahasznosítható műanyagot.