Nyári gyermektáborokkal segíti munkavállalóit a Hunguest Hotels

Forrás: turizmus.com

 2021. július 06. 15:13

Júliusban és augusztusban négy szállodájában szervez nyári táborokat munkavállalói gyermekeinek a Hunguest Hotels. A szállodalánc így próbál segíteni az alkalmazásában álló olyan kisgyermekes szülőknek, akik nehezen tudják megoldani a gyermekfelügyeletet a nyári szünet idején.

A Hunguest Hotels dolgozóinak gyermekei térítésmentesen vehetik igénybe a szállodákban megszervezett nyári táborokat, napi négyszeri étkezést biztosítanak számukra, illetve dedikáltan nekik szóló programokon vehetnek részt – írja a szállodalánc sajtóközleményében. Kézműves foglalkozások, különböző animációk várják a szállodák legkisebb vendégeit, továbbá bepillantást nyerhetnek a szállodai élet mindennapjaiba, megismerhetik azokat a területeket, munkaköröket, ahol szüleik dolgoznak nap mint nap.

A Hunguest Hotels által szervezett nyári táborokban szakképzett óvodapedagógusok foglalkoznak a gyerekekkel, a foglalkozások elindítását pedig hosszas előkészítés és az engedélyek beszerzése előzte meg.

gyerektabor_123rf

A szállodalánc a táborokkal segíti a kisgyermekes dolgozóit a nyári szünet alatt

Fotó: 123rf.com

Az előzetes igényfelmérés követően a gyulai Hunguest Hotel Erkel, a zalakarosi Hunguest Hotel Freya, a nyíregyházi Hunguest Hotel Sóstó és az egerszalóki Saliris Resort Spa & Conference ad helyet a kollégák gyermekeinek szervezett táboroknak.

„A Hunguest Hotels a koronavírus-járvány okozta féléves üzemszünet idején is közel ezer főnek biztosított megélhetést, így nem volt kérdés, hogy nyári gyermekfelügyelettel segítjük azokat a kollégákat, akik egyébként ezt csak nehezen tudták volna megoldani" – idézi a közlemény Szalai-Dömötör Rékát, a lánc HR-igazgatóját.