Nyereményjátékkal indul a tavaszi wellness-szezon Sárváron

Forrás: turizmus.com

 2023. március 28. 10:41

Szókereső nyereményjátékkal népszerűsíti Sárvárt a fürdőváros TDM-szervezete, a résztvevők wellnesspihenést nyerhetnek.

A Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. által létrehozott játék célja, hogy korszerű, natív marketingmegoldással népszerűsítse Sárvár turisztikai kínálatát. Mindezt oly módon teszi, hogy a szókereső felületén olyan szavakat kell megtalálni, amelyek a fürdőváros kínálatához és a wellnesshez kapcsolódnak. Az alkalmazás a kifejezéseket random jeleníti meg egy betűhalmazban. A résztvevőknek annyi a feladatuk, hogy a szavak betűit össze kell kötniük a képernyő megérintésével.

Természetesen a játék időre megy, így minél gyorsabban sikerül megtalálni a szavakat, a játékos annál több pontot kap – ismerteti a játék menetét Haller Ferenc, a TDM ügyvezetője. Kiegészítve azzal, hogy a szókereső játékban elért eredmény nincs hatással a nyerési esélyre. Ha valaki megtalálja az adott szavakat és regisztrál, akkor részt vesz a sorsoláson is, amelyen három sárvári wellnesspihenés talál gazdára.

A tavaszi játék május 31-éig tart.

A résztvevők megnyerhetik a három sárvári wellnesspihenés egyikét

Fotó: Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft.

Haller Ferenc az aktivitás indulásával kapcsolatos eredményekről elmondta: néhány nap alatt közel ezerszer játszottak már a felületen, amely elérhető a Sárvár Facebook-oldaláról. Úgy látni tehát, hogy sikeres a szókereső, és nagy valószínűséggel nemcsak a nyeremények miatt, hanem azért is, mert a “retró rejtvény formátum” sokakban kellemes emlékeket idéz. Talán többeket emlékeztet a régebben népszerű, strandolás közbeni rejtvényfejtős kikapcsolódásra.