Nyereményjátékkal ünnepli első születésnapját a Párisi Udvar

Forrás: turizmus.com

 2020. május 21. 15:26

2019. május 20-án fogadta első vendégeit a Mellow Mood Hotels üzemeltetésében működő Párisi Udvar Hotel Budapest, amely a Hyatt szállodalánc The Unbound Collection by Hyatt brand tagja.

Az átadás előtt – négy és fél éven keresztül tartó – felújítás alatt a restaurátorok összesen több mint 85 000 órát dolgoztak az épületben, ahol 110 szoba, köztük 18 lakosztály, valamint 2 rezidencia került kialakításra, az épület passzázsában pedig a Párisi Passage Café & Brasserie kapott helyet, amely lenyűgöző enteriőrjével hamar a város kedvelt helyévé vált.

A Párisi Udvar a főváros egyik ikonikus épülete, sokaknak fűződik hozzá személyes élménye

Fotó: Párisi Udvar Hotel Budapest

„Eseményekben gazdag volt az első év a Párisi Udvar számára, hiszen miközben a kezdetektől fogva a legmagasabb színvonalú, kiváló szállodaélményt nyújtottunk vendégeinknek, a helyiek is kitüntetett figyelemmel kísértek minket a nyitást követően.

A Párisi Udvar egy ikonikus épület a fővárosban, sokaknak fűződik hozzá személyes élménye.

Nagyon örülünk, hogy szálloda, valamint a passzázsban lévő étterem és kávézó megnyitása révén ezt az ékszerdobozt egyre többen csodálhatják meg újra, korábbi pompájában” – mondta el Schwindt-Kiss Andrea, a szálloda igazgatója.

A hotel az évforduló kapcsán május 24-ig futó nyereményjátékot hirdetett meg Facebook-oldalán. Arra kérik az szálloda oldalának követőit, hogy osszák meg kedvenc történetüket vagy fényképüket az épületből, szállodából vagy a passzázsból. A szerencsés akár egy varázslatos pihenést is nyerhet az ikonikus épületben.