Nyílt nap a Bobo Fun Parkban

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. január 11. 16:44

Az alsópáhoki Kolping Hotel üzemeltetőinek új kihívás színesítette a 2021-es évét. Júniusban átadták a Bobo Fun Parkot, a Balaton aktív szabadidő központját! Most szakmai nyílt napra hívják a kollégákat.

Szállodások, tourinformosok, utazási irodák, rendezvényszervezők… kollégák jelentkezését várják, hogy az attrakciók kipróbálásával egybekötött programon megismerhessék a különleges helyszín nyújtotta lehetőségeket.

Nagyításhoz kattintson a képre!

Időpont: 2022. január 25. 10:00–14:00

Bemutatják a 3000 négyzetméteres adrenalin arénát, ahova érdemes látogatót küldeni, konferenciát szervezni, csapatépítést tervezni! A környék legmenőbb szórakoztató-, és rendezvényhelyszínére invitálják most a leendő szakmai partnereket, ahova jó lesz majd visszatérni családdal, vagy ajánlani osztálykiránduláshoz vagy születésnapi partihoz.

Tervezett program

9:30-tól

 

10:00 óra

  • Baldauf Csaba igazgató köszönti a résztvevőket, és bemutatkozik Sziné Horváth Beáta a Bobo Fun Park vezetője

 

14:00 óráig

  • A park valamennyi attrakcióját szabadon ki lehet próbálni, de akár versenybe is lehet szállni.
  • Lehet falra mászni, és felhőkarcolók tetején sétálni. Lehet videójáték hőseként a magasba ugrani, vagy óriásmonitoron amőbázni. Lehet ninjaként menőzni és a lézer akadályt is legyőzni. Barlangászni, focizni, csúszdázni...
  • Aki beszáll a játékba, nyerhet is!
  • A vendéglátók finom falatokkal is készülnek.
  • A helyszínen lesz alkalom egyeztetni a további lehetőségekről is.

 

14:00 órától

  • Azokat, akik még nem jártak a szomszédos Kolping Hotelben, vagy nem látták az elmúlt évek fejlesztéseit, egy hotelnéző sétára invitálják a program zárásaként.

Regisztrációért kattintson most: www.bobofunpark.hu/szakmai-nyilt-nap

A program díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az űrlap kitöltésével egy cégtől 2 fő regisztrációja lehetséges.

A részvétel kedvezményes szállásfoglalással is kiegészíthető a szomszédos Kolping Hotelben.

Jelentkezési határidő: 2022. január 20.

(X)