Nyílt napot szerveznek az Év Szállodái

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 21. 11:50

Október 4-én a Hotel of the Year – Open Day 2015 program keretében nyílt napra invitálják a vendéglátás és gasztronómia iránt érdeklődőket az Év Szállodái, azaz három budapesti és egy hévízi szálloda.

A Corinthia Hotel Budapest, a Mamaison Hotel Andrassy Budapest, a Bo18 Hotel *** Superior, valamint a hévízi Hotel Európa fit idén első alkalommal szervez közös nyílt napot. A szervező hotelek mindegyike saját kategóriájában Az Év Szállodája díj nyertese.  A budapesti szállodák látogatói lehetőséget kapnak végigjárni három helyszínt is, ahol nemcsak egy háznézésen vehetnek részt, de különböző meglepetésekre, ajándékokra, színes programokra számíthatnak. A Hotel Európa fit Hévízen ugyanebben az időben szintén nyílt napot tart, így ezúttal a fővároson kívül is különleges „tárlatvezetésben" lehet részese a közönségnek.

A délelőtti és délutáni turnusok során a részvevők bepillantást nyerhetnek az egyes szállodák színfalai mögé, így a programok a szakma számára is kiváló lehetőséget biztosítanak az egyes szolgáltatások, technológiai újítások, fejlesztések kapcsán.
A látogatóknak lehetőségük lesz egy nyereményjátékon is részt venni. Akik a szállodák által összeállított kvíz kérdéseire helyesen válaszolnak, sorsolás útján egy-egy hétvégét nyerhetnek a programban részt vevő hotelekben.

A programon való részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött. A budapesti szállodák látogatásához a pr.budapest@corinthia.com e-mail címen jelentkezhet, a Hotel Európa Fit megtekintéséhez a sales@europafit.hu elérhetőségen szükséges regisztrálni.
A jelentkezés folyamatos, a látogatók száma a szálloda vendégei és a szállodák befogadóképessége okán limitált, így érdemes mielőbb jelentkezni.
További információ a Hotel of the Year - Open Day 2015 facebook oldalon