Nyíregyháza Pozsonyban

Forrás: turizmus.com

 2019. március 27. 09:37

A Crowne Plaza Hotelben mutatkozott be Nyíregyháza a szlovák utazásszervezőknek, utazási irodáknak és a média képviselőinek – tájékoztatott a város nonprofit turisztikai szervezete.

Az érdeklődőket Pető Tibor Magyarország rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, valamint Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere köszöntötte.

A város turisztikai attrakcióiról Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője és Podlovics Roland, a Sóstó - Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója tartott előadást.

A cél, hogy a pozsonyiak is megismerjék Nyíregyháza nevét

Fotó: turizmus.com

Az előadásokat workshop követte, amelynek végén ajándéksorsolásra is sor került: a fődíj egy wellness hétvége volt a Fürdőház Hotelbe***, de további nyeremények is gazdára találtak.

A rendezvényt pálinka- és borkóstolóval egybekötött állófogadás zárta.

„Nyíregyházára a legtöbb vendég Szlovákiából, de elsősorban annak keleti feléből érkezik, ezért a város célja az, hogy a távolabb fekvő nyugati rész és a szlovák főváros lakosai is megismerjék Nyíregyháza nevét és turisztikai, gasztronómiai értékeit, és válasszák pihenésük helyszínéül városunkat” – zárul a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. tájékoztatója, Furkóné Szabó Marianna ügyvezető szavaival.