Nyit a Párisi Udvar, új szállodát tervez a Mellow Mood Hotels

Forrás: turizmus.com

 2019. április 09. 19:31

A Párisi Udvar Hotel Budapest a The Unbound Collection by Hyatt brand tagjaként nyitja meg hamarosan kapuit. A Paulay Ede utcában új szállodát tervez a Mellow Mood Hotels.

Utolsó fázisához értek a Párisi Udvar Hotel Budapest kialakításának munkálatai és a Mellow Mood Hotels máris újabb fejlesztést jelentett be. Megkezdik ugyanis egy 180 szobás, jelentős konferenciakapacitással rendelkező szálloda tervezési munkálatait a VI. kerületi Paulay Ede utcában.

1996 óta nem volt egyetlen nap sem a Mellow Mood Hotels életében, amikor ne zajlott volna legalább egy aktuális szállodafejlesztésük - tájékoztatott a társaság.

A Párisi Udvar Hotel Budapest ezek közül egyértelműen a legjelentősebb és nem csak a szállodai és turizmus szakma, de az egész város kiemelt figyelmet fordít a projektre. Mindez az épület lenyűgöző tulajdonsága mellett a Hyatt Budapestre való visszatérésének is köszönhető, a Párisi Udvar Hotel Budapest ugyanis a The Unbound Collection by Hyatt brand tagjaként nyitja meg hamarosan kapuit.

Egy exkluzív videóban pillanthatunk be a várva várt szálloda belsejébe. A hivatalos átadás előtt nézhetjük meg az aprólékosan, szakrestaurátorok bevonásával felújított műemlékvédelmi épületet, a Zsolnay kerámiával borított homlokzatot vagy a Róth Miksa által tervezett, összesen 400 m2-nyi üvegfelületet.

Kapcsolódó cikkek