Nyit az Utazás 2014

 2014. február 26. 16:40

Február 27-én nyit, és március 2-én estig várja az érdeklődőket az Utazás 2014 Kiállítás a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, ahol csaknem 30 ország 500 kiállítójának ajánlatai közül válogathatnak a látogatók.

A kiállítás szakmai fórumot teremt a turisztikai szektor számára. Az első napon, február 27-én rendezik meg kiadónk, a Turizmus Kft. az Utazás Fórum konferenciát, és ahogy 2013-ban, idén is drágább belépőjegy lesz érvényes az első, szakmai napra.

Kiemelt téma idén a családi utazás, melynek jegyében speciális utazási ajánlatokat kínálnak majd a családoknak a résztvevő irodák. A családosokat gyerekjátszó, pasimegőrző és hölgysarok is várja, és a tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét lesz közönségjáték. A belépéskor minden látogató pontgyűjtő füzetet kap, mely kitöltésével értékes nyereményekre tehetnek szert. A közönségjáték ügyességi feladatait is a családi utazás és készülődés határozza meg.

A külföldi díszvendég Tunézia, standján kézműves gyerekjátszónak és a színpadi programok sorában feltűnő néptáncbemutatóknak és divatbemutatóknak köszönhetően ismerkedhetünk meg kultúrájukkal. A belföldi díszvendég, a kultúra városaként aposztrofált Pécs standján és programjain keresztül mutatja be, miben rejlik sokszínűsége. Az idei kiállítás kulturális díszvendége Matyóföld.

A kiállításon a Magyar Turizmus Zrt. több száz négyzetméteres standján számos hazai várossal és régióval ismerkedhetnek meg, a külföldi képviseletek és utazási irodák Tenerifétől az afrikai kontinensen keresztül a skandináv országokig a nemzetközi utazási lehetőségeket is bemutatják.

Az Utazás kiállítás egyidejű rendezvénye az Afrika Expo, a Karaván Szalon - kemping és karaván kiállítás, és a Port.hu BringaExpo.

A csütörtöki napon az Utazás hivatalos After Party-ja 21 órakor kezdődik a Tópart Budapestben /a Városliget műjégpálya épülete/, ahova welcome drinkkel várják a turisztikai szektor szakembereit.

Bővebb információ a programokról, a kiállítói listáról és belépőjegyárakról a kiállítás weboldalán és facebook oldalán:

www.utazas.hungexpo.hu

www.facebook.com/utazaskiallitas