Nyolcéves a Jagelló Hotel

Forrás: turizmus.com

 2014. október 15. 14:31

Október 15-én ünnepli 8. születésnapját a budai Jagelló Hotel. A szálloda fennállása alatt sikeresen és folyamatosan visszatérő vendégkörrel üzemelt, megnyitásunk óta egyre több cég – a kisebb vállalatoktól a multinacionális holdingokig – választja a hotelt.

Szolgáltatásaik leginkább az üzletembereket és a pihenni vágyókat célozza meg, de új trendként az is megfigyelhető, hogy a vendégek közül sokan nem üzleti célból érkeznek Budapestre, hanem fogászati kezelések céljából is.

A szálloda büszke arra, hogy az évek során Jagello Hotelben a személyes bánásmód nemcsak üres szlogen volt, arra törekedtek, hogy valóban otthon érezze magát a vendég. A 8 év alatt lecserélték a televíziókészülékeket, a minibár hűtőket, a konferenciatermet is felújították, a közösségi terekben és a szobákban pedig teljes körű textíliacsere történt. A WiFi-t maximális sebességűre fejlesztették, valamint az 500 m2-es hátsó kerti rész is folyamatos fejlesztés alatt áll.

 

A hotel a társadalmi felelősségvállalásra is igyekszik egyre nagyobb figyelmet fordítani, a tavalyi és az idei évben televíziókészülékeket, ágyneműt és hűtőket adományozott több kórház részére.