Ezeket a szállodákat és éttermeket díjazták a Klasszis TopDesign 2023 versenyen

Forrás: turizmus.com

 2023. december 01. 15:10

Kihirdették a győzteseket a Klasszis Csoport által meghirdetett Klasszis TopDesign 2023 nemzetközi szintű vendéglátó- és szállodaipari dizájnversenyén.

A magyar Horeca-szektor egyetlen nemzetközi szintű dizájnversenye átfogó módon közelít a dizájnhoz, különleges megoldásokhoz, és annak minden területét értékeli a vendéglátó- és szállodaiparon belül. A versenybe egyaránt nevezhettek a megfelelő kategóriákban belsőépítészeti, lakberendezési megoldások, illetve különböző, az adott területen fontos kiegészítő termékek, tervezési megoldások, valamint eddig meg nem valósított tervek, amelyek csak a közeljövőben valósulnak majd meg – közölték a szervezők.

Gasztro főkategóriában 8 díjat ítéltek oda, Hotel-Spa-Wellness főkategóriában 14 győztest hirdettek, emellett 2 különdíjat, illetve főkategóriánként közönségdíjat is kiosztottak, így összesen 26 díjazottat jutalmaztak.
Az idei verseny egyik kategóriájaként a vendégélmény szerepelt. A megmérettetésre mintegy 40 pályázat érkezett, és számos esetben egy pályázó több kategóriát is kiválasztott, több témában is beadta versenymunkáját.

klasszistopdesign_nyertesek

A Klasszis TopDesign 2023 díjazottjai

Fotó: Bánkuti András / Turizmus Online

Az év Klasszis TopDesign legjobb vendégélményt kínáló gasztrohelye és étterme 2023-ban a budapesti Flava Kitchen & More lett. Az év bárja/pubja a fővárosi Nomade by Gigi's, míg a kávézók, cukrászdák közül a Dolcissima Budapest került ki nyertesként. Az év állatbarát vendéglátóhelye a sarudi Sulyom Tájétterem lett, az év gasztro tervezője pedig a Plusdesign Studio Budapest lett.

A Hotel-Spa-Wellness kategóriák közül az év  legjobb vendégélményt kínáló szálláshelye és egyben közönségdíjasa az Aislamiento Zalaegerszeg, az év fővárosi 3-4 csillagos szálláshelye a B&B Hotel Budapest City, míg a vidéki 3-4 csillagos szálláshelye a Sziget Hotel Nyíregyháza. A vidéki 5 csillagos szálláshelyek közül a szántódi Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton került ki győztesen.

Az év Klasszis TopDesign spa & wellness részlege az Andrássy Kúria & Spa Tarcalon, míg az év fenntartható szálláshelye a Radisson Hotel Budapest BudaPart. Az év szállodai arculata elismerést a Verno House Budapest kapta, amelynek vendégszobáját és lobbiját is a legjobbnak találták.  Az év szállodai kertje/terasza az Andrássy Garden Budapest lett, míg az év fenntartható szálláshelye díjat a Radisson Hotel Budapest BudaPart kapta.

Az év Klasszis TopDesign hoteltervezője, belsőépítésze, designere a MádiLáncos Stúdió Budapest lett, az év gyerekbarát szálláshelye a szántódi Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton, az év állatbarát szálláshelye pedig a Minaro Hotel Tokaj Mgallery. A legjobb törzsvendégélményt nyújtó szálláshely a Hunguest Bük.