Okos zár telepítése: Gyerekjáték!

Forrás: turizmus.com

 2018. október 10. 12:00

Manapság már egyszerűbb munkához is alig találni rövid határidőn belül megbízható szakembert, éppen ezért nem mindegy, hogy zármegoldásaink vendégigényekhez igazodó modernizálása milyen kihívásokat tartogat a telepítés során.

10 évvel ezelőtt még ritkaságszámba ment a szálláshelyen elérhető wifi, manapság már természetes. Valószínűleg hasonlóképpen fogunk visszatekinteni pár év múlva a zármegoldásokra. Ma még az apartmanokban leginkább a hagyományos kulcsos megoldások a jellemzőek, de a vendégek egyre gyakrabban mobiltelefonjukra érkező virtuális kulcs segítségével jutnak be az okos zárral ellátott ajtón. Az ISEO Libra okos zár üzembe helyezése ráadásul nem bonyolultabb, mint egy villanykörtecseréje. Ahogy az az alábbi videón is látható, az okos zármegoldás telepítése mindössze néhány percet vesz igénybe.

Az ISEO Libra zárnál nincs szükség kábelezésre vagy az ajtó átalakítására, egyszerűen a hengerzárbetét cseréjével telepíthető, ehhez pedig nincs szükség másra, mint egy csavarhúzóra és vendégeink máris élvezhetik az okos zárak előnyeit.

További részletekre kíváncsi? Tudjon meg többet a legkifinomultabb vendégigényeknek is megfelelő ISEO Libra okos zárról most!

(X)