Oktatóközpontot nyit Magyarországon a Rational

Forrás: turizmus.com

 2018. november 05. 13:36

November 6-án Budapesten nyílik meg a termikus ételkészítésben világszerte piac- és technológiavezető vállalat első magyarországi oktatóközpontja.

A Rational vállalati filozófiájában első helyet foglalnak el a vásárlók számára biztosított előnyök, a német családi vállalkozás ezért világszerte nagy hangsúlyt fektet az egyes konyhák eltérői igényeinek megismerésére, és arra, hogy megfelelő megoldásokat kínáljon a számukra. Ez az egyik oka annak, hogy a vállalat saját oktatóközpontot nyit Magyarországon. A 180 négyzetméteres központban Szekeres Tibor értékesítési csapata mutatja be az innovatív termikus ételkészítési technológiákat a vásárlóknak.

Az új oktatóközpont konyháját a vállalat legfontosabb termékeivel szerelték fel: a konyhákban megtalálható a beépített intelligenciának köszönhetően a sütőtérben ideális feltételeket teremtő, így a kívánt eredményt biztosító kombipároló, a SelfCookingCenter, a kontakthővel működő multifunkcionális főzőberendezés, a VarioCookingCenter, amellyel főzni, sütni és olajban sütni is lehet; valamint a professzionális konyhákba szánt hálózati megoldás, a ConnectedCooking is.

Az új oktatóközpontban bemutatják az innovatív termikus ételkészítési technológiákat

Fotó: rational-online.com

A Rational a november 6-i budapesti megnyitón exkluzív körülmények között mutatja be a szakkereskedőinek az új oktatóközpontot. A vállalat a későbbiekben olyan rendezvényeket szeretne tartani a központban, melyek keretében az érdeklődők közvetlenül a gyakorlatban tekinthetik meg és próbálhatják ki a berendezéseket.

A létesítményben a Rational már meglévő ügyfelei számára is szerveznek szemináriumokat: „Személyre szabott tanácsadást és oktatást kívánunk biztosítani ügyfeleink számára azért, hogy a lehető leghatékonyabban tudják hasznosítani Rational berendezéseiket. Az új oktatóközpontnak köszönhetően még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni a magyarországi ügyfeleket.” – árulta el Alexander Wimmer, az EMEA ügyvezető alelnöke és a Rational International AG ügyvezetője. (x)

Kapcsolódó cikkek