Októberben rózsaszínbe borul a Hard Rock Hotel Budapest

Forrás: turizmus.com

 2022. október 12. 10:05

A mellrák elleni küzdelem hónapjának tiszteletére a folyton pezsgő Hard Rock Hotel Budapest is rózsaszínbe öltözik, és Pinktober kampányának részeként, négy héten keresztül, különböző aktivitásokkal várja mind szállóvendégeit, mind pedig a Sessions étterembe érkező érdeklődőket.

A Hard Rock Hotel Budapest a lánc első közép-európai szállodájaként március óta várja vendégeit a főváros szívében, s a szálloda ezúttal a mellrák elleni küzdelem hónapjára rukkolt elő kreatív ötletekkel, melyeknek köszönhetően számos lehetőséget biztosít vendégeinek és a nagyközönségnek az adományozásra.

Az adományokból összegyűlt összeget hónap végén az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen Alapítványnak ajánlják fel, akik köszönetképp a kampány teljes ideje alatt közreműködnek majd a szálloda személyzetének és vendégeinek mellrák megelőzés edukációjában.

A szálloda Sound of Your Stay szolgáltatása – amely lehetővé teszi, hogy a látogatók Fender gitárokon léphessenek fel szobájukban – erre a hónapra egyedülálló Pinktober music élménnyé válik a dedikált rózsaszín Fender gitároknak és a rózsaszín bakelit kollekciónak köszönhetően.

A következő hetek során a vendégek 5 eurót adományozhatnak ezekre a szolgáltatásokra, melyet a szálloda minden esetben további 5 euróval egészít ki.

A Hard Rock Hotel Budapest vendégei egész októberben különleges köntösbe bújtatott felajánlásokkal segíthetik a mellrák elleni küzdelmet

Fotó: Hard Rock Hotel Budapest

A szálloda étterme, a Sessions vendégei emellett egy igazi Pinktoberre megálmodott desszertkülönlegesség, a Pink Dream Chocolate, a frissítő Fressia koktél, valamint a Pink crush mocktail közül is választhatnak, ha támogatni szeretnék az adománygyűjtést.

A Sessionsben és a szálloda halljában található Constant Grind kávézóban egyaránt elérhető dedikált italok árának egy részét az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen alapítványnak ajánlják fel.

Szintén a Pinktober kampány keretében, valamint ai iRUNmore Teammel való együttműködésnek köszönhetően, október 16-án a Hard Rock Hotel Budapest lesz a házigazdája a FUSS MELL-ettünk jótékonysági, közösségi futásnak, amelyre szeretettel várnak minden olyan érdeklődőt, aki sportcipőt húzna egy jóügyért.

A résztvevők három különböző – 5 km-es, 10 km-es és 15 km-es – táv közül választhatnak, melyeket profi sportemberek vezetésével teljesíthetnek a főváros utcáiban gyönyörködve.

Ezt megelőzően a Roxy Rooftop Lounge-ban egy kerekasztal-beszélgetésre is várják az érdeklődőket, ahol Turóczi Réka, és Sarka Kata válaszolnak majd a B COOL magazin szerkesztőinek mellrákkal, és annak megelőzésével, az önvizsgálat fontosságával kapcsolatos kérdéseire.