Olasz lány nyerte a a világkörüli utat a Mercure Six Friends Theory kampányában

Forrás: turizmus.com

 2015. március 09. 18:05

A Mercure azért indította el a „Six Friends Theory" digitális akcióját, hogy bebizonyítsa a közismert hat lépés távolság elméletet, mely szerint mindannyian kapcsolatban vagyunk bárkivel a bolygón, hat ismerős távolságban.

A nemzetközi kiválasztási folyamat 2015. január 20. és február 10. között zajlott a közösségi médiában. Internetfelhasználók százai vettek részt az akcióban, hogy megnyerjék a kalandot.

A „6 Friends Theory" akciót a W ügynökség találta ki, hogy kiválasszanak egy jelentkezőt a világon bárhonnan és elvigyék őt, hogy találkozzon egy az ausztráliai Bundjalung törzsi őslakossal, ezáltal bebizonyítva, hogy ők ketten mindössze hat ismerősön keresztül ismerik egymást. Január 20. és február 10. között az internetfelhasználók a Mercure Facebook oldalán vettek részt egy versenyen. A nevezési folyamat egyszerű volt. A jelentkezőknek mindössze egy maximum 1 perces videót kellett feltölteniük a Facebookra, mely megmutatja a személyiségüket, szenvedélyeiket, motivációikat, terveiket, tehetségüket és így tovább.

A Mercure rendkívüli felhívására csaknem 400 jelentkezés érkezett világszerte, melyet közel 50.000 szavazat támogatott.

A „6 barát" közösség viharként söpört végig a közösségi oldalakon, több mint 130.000 új Facebook rajongót generálva a Mercure oldalán és több mint 10 millió internetfelhasználó követte a kampányt a Facebookon. A beharangozó videó szintén komoly témát kreált a YouTube-on és a Facebookon a több mint 5.4 millió nézőjével.

A kiválasztás február 10-én zárult le és a Mercure büszkén jelenti be, hogy a nyertes neve, aki a legtöbb szavazatot kapta az internetfelhasználóktól és a zsűritől is Ludovica Loda. Az Olaszországból származó 21 éves Ludovica szeret utazni és kalandokat átélni. Ő volt a legjobb jelentkező, az összes kritériumnak megfelelve: kreatív, motivált, érzelmes, hiteles, lelkes, kíváncsi és nyitott.

Ludovica Loda világkörüli utazást nyert a Mercure szállodalánc támogatásával.

A nyertes videó: www.youtube.com/watch?v=VQTlDa4X7rY