Olaszországban inspirálódnak a magyar kastélyszállodások

Forrás: turizmus.com

 2024. április 16. 14:46

A Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetsége Egyesület tagjai és támogatói Tarcalon találkoztak az elmúlt napokban, hamarosan pedig Olaszországba indulnak tanulmányútra.

A szövetség közgyűlésének az Andrássy Andrássy Kúria & Spa adott otthont. A programpontok között szerepelt a szomszédos Gróf Degenfeld Szőlőbirtok és Kastélyszálloda borbirtokának meglátogatása, ahol a tagok egy borkóstolón is részt vehettek.

kastelyszallok

A Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetsége Egyesület tagjai Tarcalon tartották közgyűlésüket az elmúlt napokban

Fotó: Magyar Kastélyszállodák Szövetsége


A tagok tájékoztatták szerkesztőségünket a jövőbeli terveikről is:Ezek között szerepel közös gasztronómiai program indítása, illetve nyitott napok szervezése is.

A következő hetekben egy Olaszországi tanulmányúton vesznek részt a kastélyszállodások, melynek témája a fenntarthatóság, regionalitás a vendéglátásban, a kastélyszállodák működése Olaszországban, illetve a mediterrán diéta és életmód. Az itt megszerezett tapasztalatokat szeretnék majd hasznosítani, melyet tematikus esték keretében is bemutathatnak majd.