Online hűségrogrammal indítja a MORGENS a 2022-es évet

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. február 01. 13:30

Hűségprogram nélkül nem lehet teljes egy hotel marketing- és sales tevékenysége, és a legtöbb helyen működnek is törzsvendégprogramok.

A MORGENS 2021 végén indította el egyedi fejlesztésű RoomSome Loyalty programját, amely a szintén saját fejlesztésű RoomSome foglalási rendszerükhöz kapcsolva igazi nagyágyú lehet a hazai szállodák vendégszerzésében és megtartásában.

A Loyalty rendszer értékeiről, a benne rejlő lehetőségekről Katona Zoltánnal, a MORGENS ügyvezetőjével beszélgettünk.

A legtöbb szállodában, főleg a nagy láncok esetében működnek már saját digitális hűségprogramok. Mi késztetett benneteket arra, hogy életre hívjátok a RoomSome Loyalty-t?

Független szállodáknak még nem volt elérhető a piacon digitális hűségprogram, ami kifejezetten az ő igényeiket veszi figyelembe.

Egy jól felépített törzsvendégprogramban valóban hatalmas az üzleti potenciál. Mi folyamatosan azzal szembesültünk, hogy a Partnereink által használt Excel táblázatok, fizikai hűségkártyák, idejétmúlt, merev szabályok mentén vezetett törzsvendégprogramok egyszerűen már túl elavultak ahhoz, hogy maximálisan kiaknázzák a vendéghűségben rejlő lehetőségeket és igazodjanak a mostani digitális világ felhasználói szokásaihoz.

Az igény egy szinte önműködő, teljesen automatizált, könnyen kezelhető és egyedi szállodai igényekre szabható programra már rég megvolt, így mi, táplálkozva a meglévő elvárásokból, és hozzátéve a saját ötleteinket, lefejlesztettük.

A Loyalty nemcsak a szálloda–törzsvendég közötti kommunikációban hatalmas segítség, de óriási szerepe van a direkt értékesítésben és a meglévők mellett az új törzsvendégek „begyűjtésében” is, sőt a meglévő törzsvendég-adatbázis is integrálható a rendszerbe.

Katona Zoltán, a MORGENS ügyvezetője

Fotó: MORGENS

Miért érdemes a szállodáknak a RoomSome Loyalty mellett letenni a voksukat, ha „gatyába szeretnék rázni” a törzsvendégprogramjaikat?

A szállodák több modell közül is választhatnak, amely a törzsvendégszintek és azok szabályrendszerét érinti, valamint szintenként több típusú jutalmazási rendszer is elérhető (pontgyűjtés, pontbeváltás, százalékos és szolgáltatáskedvezmények).

A rendszer már a szálloda weboldalának látogatóiból is képes valódi közösséget építeni, hiszen már egy szimpla regisztrációnál jutalmazhatja és direkt foglalásra ösztönzi a látogatót, aki ezután saját felhasználói felületén követheti nyomon törzsvendégstátuszát, foglalásait.

A Loyalty, szó szerint felpörgeti a vendégeket, nem kell éveken át pontokat gyűjtögetni egy-egy jövőbeli kedvezmény reményéért, a hűség előnye akár már az első foglalásnál élvezhető.

Egy remek ajánlói program is a rendszerünk része, amelyben az ajánlót és ajánlottat is jutalmazhatjuk. Ez szintén hiánypótló.

És ez még nem minden! A Loyalty az értékesítésben is bevethető, létrehozhatók egyedi promóciók, amelyek kiküldhetők akár csak egy bizonyos szinten lévő törzsvendégkörnek, még tovább növelve ezzel a szállodánk iránti elköteleződést.

Ma, amikor óriási büdzsé elköltése mellett folyik őrült verseny a vendégért, érdemes olyan eszközökhöz nyúlni, amelyek csökkentik a vendégszerzés költségét, növelik a közvetlen foglalások számát és egyben a márkát is építik, és hosszú távon vendégeinket is „magukhoz láncolhatják” a szálláshelyek.

Mik a jövőbeni terveitek a RoomSome Loyalty-val.

Az idei évben egy teljes marketingautomatizációs-folyamat fog a rendszerbe kerülni, amely a gyűjtött pontok és kedvezmények promóciókhoz, eseményekhez, marketingkampányokhoz történő igazítását is jelenti. Aki több információt szeretne megtudni a meglévő lehetőségekről és a jövőbeni fejlesztésekről, annak érdemes ellátogatni a loyalty.morgens.hu weboldalra.


Vélemények:

„A RoomSome Loyalty rendszere érzelmet ad az online foglalási folyamathoz. Egy virtuális ölelés a vendéglátóktól, amivel megmutatjuk, fontos vagy nekünk, visszavárunk!”
Kutai Dóra marketingvezető, Kolping Hotel Spa & Family Resort

„Amint meghallottuk, hogy a MORGENS törzsvendégprogramot fejleszt, semmi esetre sem akartunk kimaradni belőle, sőt az elsők között szerettünk volna csatlakozni a lehetőséghez. Nagyszámú törzsvendég-adatbázissal rendelkeztünk a fejlesztést megelőzően is, de amióta elindult a weboldalunkon a Loyalty Törzsvendég Program, azóta megtöbbszöröződött az aktív törzsvendégek száma."
Szabó-Finster Judit marketingvezető, Barack Thermal Resort

(X)