Online is bejárható a Burj al Arab

Forrás: turizmus.com

 2015. december 07. 14:16

Online is megnyitotta kapuit a híres vitorlára emlékeztető szálloda, a dubaji Burj al Arab hotel. Ez nem csak azoknak érdekes, akik kíváncsiak a hotelre és belesnének a királyi lakosztályba megnézni például az ott található forgó ágyat, de a turisztikai szektor számára fontos új példa.

A Jumeirah Csoport a Google közreműködésével elkészítette a Jumeirah™ Inside platformot, amely virtuális  360 fokos betekintést nyújt a világ első hétcsillagos szállodájába. Ez azért is fontos, mert a számok ma már azt mutatják, hogy a Jumeirah hotel vendégeinek közel fele mobil eszközökön keres rá a szállodára és szolgáltatásaira.

Az okos eszközök szerepe az iparágban persze nem csak a Dubai régióban erősödött meg annyira, hogy indokolttá tegyen egy ilyen lépést, hazánkban minden második ember foglalja le szállását számítógépen okostelefonon vagy tableten és Magyarországon az internetezők 96 százaléka rákeres a hotelre, mielőtt szállását lefoglalná.

Bár valószínűleg, a magyar szállodák nem aranyozott bútorokat szeretnének így megmutatni, példaként érdemes lehet ismerniük a Jumeirah Csoport lépését.