Online szállodai zár akciós áron

Forrás: turizmus.com

 2017. november 28. 12:09

Az ASSA ABLOY akciójában most 70 500 Ft-ért rendelhet online rendszerbe integrálható TESA SPY Wireless RFID technológiás szállodai zárat. Élvezze ki, és nyújtsa vendégeinek is az online szállodai beléptető rendszer kényelmét. Nézze meg az online zárak előnyeit!

Kíváncsi milyen előnyöket nyújt egy online szállodai beléptetőrendszer?



  • Teljes kontroll bármikor bárhonnan: Az online rendszerrel valós időben követheti nyomon bármikor bárhonnan a szobák aktuális állapotát, pár kattintással kezelheti a jogosultságokat (hozzáadhat vagy letilthat RFID-kártyákat), vészhelyzetben SOS nyitással gondoskodhat a biztonságról.
  • Minden információ azonnal: A zárak minden egyes nyitás-zárást naplóznak, így a korábbi belépési események bármikor visszakereshetők.
  • Integrált megoldás: Az online rendszerbe integrálhatja a szobákban lévő széfeket is, így azok működését is pontosan nyomon követheti.
  • Testre szabhatóság és másolás elleni védelem: Az online RFID rendszernek köszönhetően nincs lehetőség a beléptető eszközök másolására.
  • Gyors telepítés: Az online rendszerhez szükséges zárak telepítése teljes mértékben megegyezik az offline zárak telepítésével és kialakításával és az ajtókban semmilyen kábelezési munkát nem igényel.

 

Váltson most teljes biztonságot és kényelmet nyújtó online beléptető rendszerre, szerezze be a TESA SPY Wireless RFID technológiás szállodai zárakat akciós áron, 70 500 Ft + áfáért az ASSA ABLOY-tól!

(x)