Online törzsvendégprogram nyerte az MSZÉSZ termékinnovációs díját

Forrás: turizmus.com

 2022. november 09. 19:14

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége idén is meghirdette a társult tagok részére a Termékinnovációs Díjat. A három döntőbe jutott termékről a szövetség tagsága szavazott a szerdai közgyűlésen.

A hattagú, szállodai szakemberekből álló zsűri (Buczkó János – Accor Hotels, Deák Imre – Danubius Hotels, Franciscy Gergő – Marriott Courtyard, Gazdik Csilla – Barceló Budapest, Kovács Tamás – Hunguest Hotel Béke és Aqua-Sol, Varga Csaba – Danubius Hotels) öt szempont alapján pontozta a beérkezett pályázatokat: vendégélmény növelése, élő munka kiváltásának mértéke, fenntarthatóság, üzleti hasznosság, jövedelmezőség, újszerűség, innováció - ismertette Deák Imre, a zsűri elnöke a közgyűlésen, ahol ezt követően 5-5 percben bemutatkozhatott a három döntőbe jutott szolgáltatás, melyek közül a jelen lévő tagszállodák szavazatai alapján a Morgens Design Kft. Roomsome Loyalty elnevezésű, automatizált online törzsvendég- és hűségprogram szoftvere nyerte az Év Technológiai Újítása Termék Innovációs Díj pályázatot.

A termék kényelmes a vendégnek és jelentős üzleti lehetőségeket kínál a szállodának a szegmentált adatbázis, a közvetlen foglalás ösztönzése, a teljes mérhetőség, az extra gyors promóciók, a perszonalizáció, valamint a visszatérő, illetve az új vendégek megszólítása révén - hallottuk Katona Zoltán ügyvezetőtől.

A nyertes cég ügyvezetője, Katona Zoltán Deák Imréve, a zsűri elnökével és Baldauf Csaba MSZÉSZ-elnökkel

Fotó: Tamás Pál

Döntőbe jutott még a Bonomi Kft. - Bonomi Concierge, a szálláshelyen tartózkodó vendégek automatizált megszólítását segítő digitális asszisztens; valamint az IOP Games Production Kft. digitális kalandjátéka/szabadulószobája.