Optimális indítás, optimális teljesítmény: a professzionális főzőrendszer szakszerű, profi telepítése

Forrás: turizmus.com

 2023. november 06. 14:40

Saját pénztárcájuk és nyugalmuk, de a fenntarthatóság szempontjából is elengedhetetlenek ezek a feltételek a vendéglátósok számára: hosszú élettartamú, mindig használatra kész, minimálisan amortizálódó és egyben csúcsteljesítményű konyhai gépek.

A professzionális főzőrendszer telepítésével a RATIONAL már az iCombi vagy az iVario konyhába érkezése előtt megalapozza ezeket. A minősített szervizpartnerek az első pillanattól kezdve gondoskodnak az ügyfélről – gondoskodnak az előkészítésről, a beállításról, valamint a hálózatépítésről, és garantálják az optimális rendszerteljesítményt és biztonságot.

„Egy példa: az új főzőrendszer szállításakor veszi észre az ügyfél, hogy az nem fér be az ajtón. A RATIONAL-nál ez lehetetlen" – mondja Szekeres Tibor, a Rational Magyarország vezető értékesítési igazgatója. „Ez azért van, mert a szolgáltatás nemcsak akkor kezdődik, amikor az ügyfél először főz az iCombival vagy az iVario-val, hanem még a telepítés előtt.” A minősített RATIONAL szerviztechnikus először a helyszínen ellenőrzi a körülményeket: befér-e az ajtón a megrendelt készülék? A padlóban van? El kell még végezni az előmunkálatokat? Miután minden követelménynek eleget tettek, megkezdik a főzőrendszer telepítését és beállítását.

Minősített szerviztechnikusok telepítik és állítják be a Rational főzőrendszereit

Fotó: Rational

Ha lehetséges, ez magában foglalja a ConnectedCooking konyhairányítási rendszerrel való hálózatépítést is. „A digitalizálás egyre fontosabbá válik – a professzionális konyhákban is” – mondja Szekeres Tibor. A ConnectedCooking segítségével receptek készíthetők, és kezelhetők számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon, a higiéniai adatok archiválhatók és feldolgozhatók, a főzőrendszerek pedig távolról üzemeltethetők.

A telepítés végén az ügyfél részletes tisztítási és ápolási tanácsokat kap: „Ez triviálisan hangzik, de ez csökkentheti a javítási munkákat, és minimálisra csökkentheti az alkatrészek kopását. Minél alaposabban vigyáznak a főzőrendszerekre, annál jobban és hosszabb ideig fognak működni."

A digitalizálás egyre fontosabbá válik a professzionális konyhákban is

Fotó: Rational

Világszerte mintegy 9000 minősített szerviztechnikus gondoskodik a főzőrendszer szakszerű telepítéséről, a legtöbb esetben legfeljebb 25 kilométerre vannak a legközelebbi iCombi-tól vagy iVario-tól. Támogatásukkal az ügyfelek nemcsak abban bízhatnak, hogy főzőrendszerük megbízhatóan működik teljes kapacitással, hanem 24 hónapos ingyenes garanciát is élvezhetnek, amely a garancia feltételei szerint az alkatrészeket, a munkát és az utazást is magában foglalja. A műszaki szolgáltatásokkal kapcsolatos további információk és a szervizpartnerek listája a rational-online.com oldalon érhető el.

Főzőbemutatóinkra Budapesten az alábbi linken lehet továbbra is jelentkezni:
https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/hu/

Főzőbemutatóinkra vidéken az alábbi linken lehet továbbra is jelentkezni:

https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/expertkitchen/hungary/

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország

Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST
Szentmihályi út 167–169.
AsiaCenter, Nyugati szárny 2. emelet

Tel.: +36 30 200 8212
E-mail: rational@rational.hu
Web: https://www.rational-online.com

Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG
LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

(X)