Óriási beruházás indul a WestEnd City Center mellett

Forrás: vg.hu

 2017. november 21. 14:08

Új városnegyedet tervez építeni a WestEnd City Center melletti telekre tulajdonosa. Lakások, irodák, üzletek mellett egy szálloda is helyet kap az értékes területen.

Budapest és egyben Közép–Kelet–Európa legértékesebb és legfrekventáltabb területén tervez fejlesztést a Gránit Pólus, értesült a vg.hu. A nyugati városközpont a következő évekre tervezett legnagyobb volumenű magán ingatlanfejlesztés lesz a régióban.

Az új városnegyedben irodák, kereskedelmi egységek, lakások és szálloda épülnek. A WestEnd City Center szomszédságában található 94 000 négyzetméteres telekre, 320-450 ezer négyzetméternyi új városnegyedet álmodott meg a Gránit Pólus.

A cég közleménye szerint a már a millennium generáció igényeit is figyelembe vevő, „smart city” koncepció alapján tervezett ingatlanfejlesztés egy csaknem 2 hektáros parkot is magában foglal majd, ahol a szolgáltatások, a vendéglátás és a szórakoztatás kiemelt szerepet kapnak. A városnegyed sokszínűségét az egyes épületeket tervező más és más építészeti irodák garantálják. A tervek szerint akár már 2018 utolsó negyedévében sor kerülhet az alapkőletételre.

Kapcsolódó cikkek