Országjáró vendégszerző workshopokat tart a Szallas.hu

Forrás: turizmus.com

 2016. április 12. 13:05

A napokban folytatódott a Szallas.hu országos workshop sorozata, melynek célja, hogy segítse a szállásadókat a minél magasabb foglaltság elérésében. Díjmentesen segítik partnereiket abban, hogy megismerjék a még nagyobb vendégforgalmat eredményező praktikákat, releváns piaci trendeket.

A legismertebb hazai szállásfoglaló oldal, a Szallas.hu már második workshopját tartotta múlt héten Bükfürdőn, ahová a hotelek, panziók, apartmanok és vendégházak képviselői kaptak meghívást. Mivel tavaly éves szinten a százezret is meghaladta a Szallas.hu-n keresztül foglalt belföldi utazások száma, a cégnél olyan hasznos üzleti és marketinginformációk állnak rendelkezésre, melyek nagyban segíthetik a szállásadók vendégszerzési céljait. Többek közt ezekbe nyújt betekintést díjmentes országjáró workshop keretében a Szallas.hu.

 

A workshopnak a Hotel Caramell Bükfürdő adott otthont. Az esemény első felében a hotelek és panziók, a második felében a vendégházak és apartmanok kaptak piaci adatokkal alátámasztott, okos tippeket, és megismerhették a régió legfontosabb turisztikai mutatóit, tendenciáit. A szünetekben és a szakmai előadások után a Szallas.hu képviselői személyes tanácsokkal segítették a partnereiket, hogy még több vendéget fogadhassanak szállásaikon. Az eseményen olyan praktikus témákról is szó esett, mint az egyes szálláshely kategóriák, a legkeresettebb kiegészítő szolgáltatások, illetve a könnyen eladható csomagajánlatok főbb ismérvei.

 

Vélemények az április 7-i eseményről:

„Örömmel vettük, hogy egy online partner személyesen nyújt segítséget az oldaluk használatával kapcsolatban, illetve, hogy lehetőséget biztosítottak kapcsolattartónk személyes megismerésére is. Kollégáim is betekintést nyertek a hamarosan megújuló admin felületbe, illetve választ kaptak egyedi kérdéseikre, beállításainkra illetve a kezelőfelület új vagy eddig nem használt lehetőségeire."

Szegletes Ádám

Sales & Reservation Manager

Hotel Caramell Bükfürdő

 


 

„A Szallas.hu workshopja több szempontból is hasznos volt számunkra. Egyrészt megismerhettük a legutóbbi statisztikákat, amelyek a régióra vonatkoznak, így jobban el tudjuk magunkat helyezni a közvetlen versenytársakhoz képest. Másrészt kaptunk egy használható információt arról, hogy miképpen tudunk még jobban megjelenni az online felületen. Ezenkívül személyesen is találkozhattunk azokkal, akikkel közvetlen kapcsolatban vagyunk a Szallas.hu-nál, amely a jövőbeni kommunikációt fogja elősegíteni."

Czika Zoltán

Értékesítési munkatárs

Hunguest Hotel Répce Gold Bükfürdő

 


 

„Számomra hasznos volt a workshop, kis internetes tudásommal segített átlátni az oldal működését. Már nem félek kezelni az oldalt. A visszatérő vendégeimen kívül csak a Szallas.hu oldalról volt új vendégem eddig. Hála a mindig segítőkész munkatársaknak."

Skultéti Ilona

Büki Vendégház-Bükfürdő

 


 

Korábban Hajdúszoboszlón tartott hasonló tréninget a Szallas.hu. Az országos vendégszerző workshop következő állomása április végén Siófok és Keszthely, később pedig Abádszalókra, Gyulára, Miskolcra, Egerbe, Pécsre és Budapestre terveznek hasonló eseményt a szállásadók részére. Információk: szallas@szallas.hu

 

Következő Szallas.hu vendégszerző workshopok:

2016.04.27. Siófok – a Balaton déli parton lévő szállások részére

13:00-16:00 Hotelek, panziók

17:00-19:00 Vendégházak, apartmanok

2016.04.28.Keszthely – a Balaton északi partján, Zalakaroson és Hévízen található szállások részére

10:00-13:00 Hotelek, panziók

14:00-17:00 Vendégházak, apartmanok