Már lehet asztalt foglalni az Országos Étterem Hétre, érdemes igyekezni!

 2023. szeptember 20. 09:56

Mától lehet asztalt foglalni a DiningCity Országos Étterem Hét őszi programjában részt vevő éttermekbe. Az október 5-15. között lezajló rendezvényen több mint 150 étterem várja a vendégeket az erre az alkalomra összeállított különleges menüsorokkal.

Az idei őszi Étterem Héten rekordszámú, több mint 150 étterem vesz majd részt, melyek között találunk indiai, japán, libanoni, grúz, török, mexikói, francia, olasz, spanyol és persze magyar konyhát is. Az alkalomra komponált, előnyös árú menüsorok fogásai kínálnak glutén-, laktóz- és cukormentes ínyencségeket is a speciális étrendet követőknek, de a vegetáriánus vagy vegán vendégek sem maradnak éhesen - közölték a szervezők.

A programban számos olyan étterem szerepel, amely ott van a 100 legjobb magyarországi étterem között, vagy Michelin-ajánlással rendelkezik. A fogások megalkotásakor a séfek olyan alapanyagokhoz nyúlnak, mint a homár, a polip a szarvasgomba, prémium kecskesajt, nyúl, őz, szarvas, vaddisznó, bivaly vagy muflon, de nem hiányozhat majd a kínálatból a liba- és kacsamáj, az osso buco, a steakek széles palettája, a Wagyu burger, a lazac Wellington, a flódni és a Gundel palacsinta sem.

A programban számos olyan étterem szerepel, amely ott van a 100 legjobb magyarországi étterem között, vagy Michelin ajánlással rendelkezik

Fotó: 123rf.com

Aki asztalt foglal a programban szereplő éttermek valamelyikébe, az kifejezetten előnyös áron ebédelhet vagy vacsorázhat meg: a 3 (egyes éttermekben 4) fogás ára a választott kategóriától függően 5900, 7900 vagy 9900 forint.

Azoknak, akik szívesen megismerkednének egy-egy új, számukra még ismeretlen étteremmel a barátságos árú menüsorok révén, érdemes résen lenniük: az előzetes asztalfoglalásra mától van lehetőség a www.etteremhet.hu oldalon.