Jövő héten indul az Étterem Hét EXTRA

Forrás: turizmus.com

 2023. október 26. 15:57

November 2. és 8. között egy hétre ismét megnyílik az asztalfoglalás lehetősége az őszi Országos Étterem Hét közönségdíjas éttermeibe.

Aki szívesen megkóstolná a több mint 3500 vendég értékelése alapján legjobbnak bizonyult helyek prémium menüsorait, ismét az Étterem Héten már megismert előnyös, fix menüárakon, az etteremhet.hu oldalon jelentkezhet be a programra.

Még 1 extra hétig lesznek elérhetők az Országos Étterem Héten részt vevő legnépszerűbb éttermek exkluzív, 3 vagy 4 fogásos menüsorai: a Top kategóriában 5.900 Ft-tól, a Prémium kategóriában 7.900 Ft-tól, az Exkluzív kategóriában pedig 9.900 Ft-tól, szervizdíjjal együtt.

A győztes Éttermek Hetén az eredeti, októberi program 161 induló étterméből már csak az a 22 vendéglátóhely vehet részt, amelyek a vendégek értékelései alapján a legjobbnak bizonyultak.

A legjobb 22 étteremben 1 hétig újra megkóstolhatóak a győztes menük

Fotó: Facebook

A toplista kialakításakor a DiningCity rendszerében leadott valós asztalfoglalások után érkezett véleményeket vették figyelembe.

A pontszámok súlyozását, összesítését követően a vendégek véleményét tükröző, hiteles és 100%-ig független éttermi toplista alakult ki. Összesen több mint 3500 értékelést kellett összesíteni, amelyek átlaga az 5-ös skálán megközelítette a 4,68 pontot.

Asztalfoglalás kizárólag online a www.etteremhet.hu oldalon érhető el október 26-tól.