Fix áras menüvel kínálja a vendégeket 22 közönségdíjas étterem

Forrás: MTI

 2024. április 08. 16:23

Az Országos Étterem Hét vendégei által legjobbnak ítélt 22 étteremben április 15. és 21. között ismét lehetőség lesz megkóstolni a közönségkedvenc menüsorokat fix árakon.

Az Országos Étterem Hét során minden évben kiválasztják a legjobban teljesítő éttermeket, a legjobb konyhát és a legjobb kiszolgálást nyújtó vendéglátóhelyeket, amelyek három- vagy négyfogásos menüsorai az áprilisi ráadás héten ismét elérhetők lesznek.A top kategóriában 5.900 forinttól, a prémium kategóriában 7.900 forinttól, az exkluzív kategóriában pedig 9.900 forinttól lehet étkezni szervizdíjjal együtt.A márciusban megtartott Országos Étterem Héten 190 vendéglátóhely várta különleges menüsorral a közönséget, akik szavazhattak is kedvenceikre. A toplista kialakításakor a DiningCity rendszerében leadott valós asztalfoglalások után érkezett, több mint 4000 szavazatot vették figyelembe a szervezők.

Április 15-től ismét megkóstolhatók a közönségkedvenc menüsorok

Fotó: 123rf.com

 

A pontszámok súlyozását, összesítését követően a vendégek véleményét tükröző, független éttermi toplista alakult ki, amelybe a budapesti Costes Downtown étterem, a Gundel Étterem Kávéház, a Tapassio, a The Station, a Manna Lounge & Étterem, a Buda Gourmet Bistro, az Il Pastaio Ristorante, a Fermento pizzéria és az ONO Poke bowl & bar került be.

A vidéki éttermek közül a nyúli Szél Fiai Fogadó és Cellárium, a Fadd-Domboriban üzemelő Donautica Étterem és Hotel, valamint a tihanyi Apátsági Rege Cukrászda lett a legkedveltebb.

A legjobb konyha különdíját az ARZ libanoni étterem, a Macesz Bistro, a BOATanic terrace & bar, a Promontor Kertvendéglő és a Maison Bistro kapta, a legjobb kiszolgálás különdíját pedig az Incognito Kitchen & Bar, a Vadrózsa étterem, a szigetmonostori Rosinante étterem, az Urbán Betyár étterem és a Dabas Deli Bistro személyzetének ítélte a közönség.

Az exkluzív rendezvényre kizárólag online lehet asztalt foglalni mától a www.etteremhet.hu oldalon.