Ősszel újra visszatérnek az események a Hard Rock Caféba

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 08. 12:35

Szeptembertől továbbra is színes eseményekkel, koncertekkel, autentikus étel- és italkínálattal vár minden zenekedvelő vendéget a budapesti Hard Rock Café, amely étteremként, rendezvényhelyszínként, zenerajongók kulturális találkozóhelyeként, illetve zenei múzeumként is működik.

Az étterem 2011-ben nyitotta meg kapuit a belváros szívében. Kevesen tudják, de a nyitás óta folyamatosan bővül a kiállított tárgyak sora. Ma már több mint 70 kiállított eredeti relikvia található itt, köztük Michael Jackson mókás kalapja, George Michael akusztikus gitárja és Tina Turner üvegsarkú fellépőcipője. A gyönyörű műemlékvédelmi épület számos céges rendezvénynek, sajtótájékoztatónak és koncertnek adott otthont az elmúlt évek során. Idén szeptembertől újra visszacsempészik ezeket az eseményeket a Vörösmarty térre.

Elvis-relikviák a budapesti Hard Rock Caféban

Fotó: Hard Rock Café

Őszi események:

  • Freddie for a Day 09/09: Freddie Mercury születésnapja alkalmából rendezett zenés esemény, fellépő vendég az Acoustik Tribute to Freddie
  • Hard Rock Piknik 09/23: zenés mulatság ízletes ajánlatokkal, fellépő vendég a Piknik Park zenekar
  • Memorabilia-túra 09/26: a Budapest Brand együttműködésével rendezett Turizmus Világnapja alkalmából egész napos vezetett ingyenes memorabilia-túra az épületben- előzetes regisztrációhoz kötve.
  • Pinktóber: 1 hónapon át tartó adománygyűjtés a mellrák elleni tudatos küzdelem támogatására

 

Újdonság szeptemberben

A Messi burger, korlátozott ideig elérhető ajánlat szeptember végén lép életbe, amely világszerte szerepel majd a Hard Rock Café étlapján, legendás nagykövetükkel, Lionel Messi ajánlásával.

Az őszi programlista folyamatosan bővül, így érdemes nyomon követni a Café eseménynaptárát.