Őszi Aranykulcsos összejövetelek

Forrás: turizmus.com

 2021. november 25. 12:28

2021. október 6-án a Belgrád rakparti Hotel Vision Budapestben tartotta – a lezárások miatt tavaly óta halogatott – közgyűlését a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesülete.

Az Egyesület két évet felölelő beszámolója és egyéb belső ügyei mellett, sor került az új, próbaidős tagok felvételére, az eddig próbaidőn lévők véglegesítésére, valamint új vezetőség választása.

A Les Clefs d’Or magyar szekciójának elnöki feladatait, az összegyűltek egyöntetű szavazatai alapján továbbiakban is Buday Péter, a Four Seasons Chef Concierge-je látja el.

Ez est hátralévő részben a Hotel Vision szobáit tekinthették meg az érdeklődők.

Buday Péter átadja a kitűzőket az új próbaidős tagoknak a Vision Hotel különtermében

Fotó: Aranykulcs

Az egész programot egy elegáns fine dining vacsora zárta a Sas utcai Zeya Étteremben. Az étkezés során a résztvevők betekintést nyerhettek a Csik Gábor séf és csapata által kreált, vadonatúj „Eksztázis” és „Eufória” nevekre keresztelt degusztációs menükbe.

Az alapanyagokra, az ételek elkészítési metódusaira és a tányérokon megalkotottot látvány- és ízharmóniák mellett, kiváló vendéglátásról tanúbizonyságot téve különleges molekuláris koktélokkal és szép borokkal kápráztatta el Király Noémi és Paragi Róbert üzletvezetők vezetésével az étterem csapata az Aranykulcsosokat.

Kiss Andrea, a Retró Budapest vezetője ismerteti a helyet az Aranykulcsosokkal az Élményközpont Bisztrójában

Fotó: Aranykulcs

Novemberben kevésbé hivatalos keretek között folytatódtak az összejövetelek az újonnan nyílt Retro Élményközpontban. A látogatás során interaktív időutazásban volt része az összegyűlt csapatnak.

Kapcsolódó cikkek

Behajózott az Aranykulcs

2021. július 03.