Őszi fejlesztések a Karos Spa-ban

Forrás: turizmus.com

 2015. november 17. 14:58

Az elmúlt hetekben Zalakaros legnagyobb kapacitású szállodájában több helyiség felújítását is elvégezték párhuzamosan, a munkálatok a fitnesztermet és a játszóházat érintették.

A kis vendégek nagy örömére felújították az étteremmel szemközi játszóházat, a lurkók nemcsak a merőben új, meseszép dizájnnak örülhetnek, hanem az új játékoknak is, köztük egy beltéri csúszdának.  A gyerekek így most még több szórakozási lehetőséggel múlathatják az időt, miközben a szülők a szomszédos étteremben vacsoráznak.

 

Újjávarázsolták fitnesztermet is, amely színvilágában alkalmazkodva a szálloda megújuló tereihez modern arculatot kapott, emellett vadonatúj cardio és kondicionáló gépekkel szerelték fel. A géppark mind a haladók, mind a kezdők számára megfelelő edzést tesz lehetővé, az edzésterv összeállításához pedig a sportrészleg munkatársai tudnak hasznos segítséget nyújtani a vendégeknek.

 

A Karos Spa-ban kiemelt figyelmet fordítanak az aktív feltöltődésre, a régió legnagyobb szállodai vízi világa mellett, ahol öt belső és két szezonális külső medence, valamint szaunapark található, a sportanimátorok megannyi mozgásformával és fitneszprogrammal várják a vendégeket.