Őszi szezonindító a boutique hotelesek találkozóján

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 08. 19:45

Az MSZÉSZ Boutique Hotel szekciója szeptember 6-án megtartotta a második fél év első ülését a La Prima Fashion Hotel Budapestben.

A fő téma az őszi szezonnal kapcsolatos nagymértékű keresletnövekedéssel kapcsolatos teendők és a téli szezon értékesítési lehetőségeinek megvitatása volt, figyelembe véve a szállodaszövetség ajánlásait és a városban történő események, valamint a kormányzati döntések hatásait.

Az eseményen részt vett az MSZÉSZ elnöke, Niklai Ákos is, aki beszédében összefoglalta a szövetség aktuális tevékenységeit és munkáit, beleértve az olimpiai előkészületek szállodai vonatkozásait, a magánlakások szabályozásának fontosságát és az áfa, ifa kérdésekkel kapcsolatos aktuális fejleményeket. Tájékoztatta a résztvevőket, hogy a szállodaszövetség tovább kívánja erősíteni a Hotelstars rendszert és fontosnak tartja a minőség fejlesztését.

Fáska Gábor, a Boutique Hotel szekció elnöke az első fél év eredményei alapján hangsúlyozta, hogy továbbra is kiemelkedő szerepet játszanak a boutique hotelek Budapest turisztikai életében.

A szekció több mint 1800 hotelszobát adó szállodái kimagasló eredményekkel rendelkeznek a minőség és a jelentős mutatószámok tekintetében egyaránt. A szekció tagjai olyan szállodai szakemberek, akik innovatívan és a nemzetközi trendeket maximálisan követve rendkívül fontosnak tartják Budapest és az ország hírnevének folyamatos növelését.

Niklai Ákos és Fáska Gábor