Őszi szünet - és a legnépszerűbb beltéri élményeszköz

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. október 05. 16:05

Sok hotelben a legnépszerűbb beltéri élményeszköz lett a TouchGameTable (TGT) digitális asztal. Mutatjuk miért, plusz jön egy direkt foglalást segítő eszköz, amit azonnal bevethetnek a partnerhotelek.

Az egyik titok, amiért idén robbanásszerűen terjed a digitális játékasztal az, hogy minden generációt szórakoztat. Sok hotelvezető rácsodálkozott, hogy nemcsak a fiatal párok, de a nyugdíjasok is belemerülnek a játékokba.

A másik titok, hogy a törzsvendégek mindig találnak új játékot maguknak.

Most az őszi szünetre készült el egy izgalmas saját fejlesztésű társasjáték a vendégek örömére.

A direkt foglalások ösztönzése érdekében a TGT ügyfelei a napokban kapják meg azt a kész kommunikációs anyagot, amivel beharangozhatják a játékprogramot a hotel Facebook-oldalán vagy az Instagramon.

Törzsvendégeknek az új játékok jelentenek mindig friss élményt  TouchGameTable partnerhotelekben

Fotó: TouchGameTable

Az elmúlt hetekben került az asztalokra a Méhek stratégiája játék béta verziója. A TGT újabb saját fejlesztésű társasjátéka pillanatok alatt a játéklisták élére került. Visszajelzések alapján a fejlesztőknek megint sikerült egy asztalhoz ültetni minden korosztályt.

Bár a TGT mindig kínál ünnepi bérlés lehetőségeket azoknak, akik újonnan próbálják ki a szolgáltatásokat, de az őszi szünetre már elfogytak az asztalok.

Aki karácsony-szilveszteri időszakra készül, itt tud tájékozódni >>

(X)