Őszi szünetre meglepetés a TouchGameTable-től

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 21. 08:00

Miközben a fókusz az energiakrízis megoldásán van, a szükséges változtatások könnyen a vendégélmény rovására mehetnek. Ez az, amit mindenki el szeretne kerülni. Van bizonyított megoldás, hogy a vendégek biztosan elégedetten távozzanak.

A közös élmény a legnagyobb érték az együtt utazó családok számára. De hogyan lehet egyszerre élményt nyújtani a kisiskolásoknak, a 30-40-es szülőknek és a nagyszülőknek is?

Lelkes vendégvisszajelzések sokasága bizonyítja, hogy a TouchGameTable játékok egyformán elvarázsolnak minden korosztályt. Együtt játszani pedig óriási élmény!

“A hétvégén találkoztam először a termékükkel Szegeden, a Forrás Hotelben, és teljesen lenyűgözött az ötlet, illetve a megvalósítás. Az egész családot le tudja foglalni, az 5 évestől a felnőttekig, mindenkit. Annyira adja magát a játék, hogy a kérdés inkább az, eddig miért nem volt ilyen. ;)“   F. Gábor 2022. március

A leggyakrabban használt beltéri élmény eszköz a TouchGameTable

Fotó: TouchGameTable

Jön a Bee, a családi társasjáték

A 2021-es MSZÉSZ Innovációs Díj döntőse most a Connect Generation program keretében új élményeket kínál az Őszi szünetre. Jön a Bee, a családi társasjáték, ami az eddigi tesztek alapján igazi kedvenc a kamaszok és a nagyszülők körében is.

Őszi szünet program már csak korlátozottan elérhető.

Kontakt:
Szenes Nicolette
nicolette[kukac]touchgametable.com

(X)