Osztrák best practice: valós idejű digitális lehetőségek a turizmusban

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 21. 12:28

Ausztriai turisztikai körökben nagy érdeklődés övezi az easybooking.com és az osztrák nemzeti turisztikai marketing-szervezet, az Österreich Werbung legújabb fejlesztését, amely a szobafoglalások világába enged valós idejű betekintést.

Kovács Balázs a GD Consulting ügyvezetője szerint az online szobafoglalási rendszerekben történő tranzakciókat valós időben a foglalási és lekérési lokációk irányának ábrázolásával szemléletesen leképező Booking Monitoring rendszer nagy lehetőséget rejteget a digitális alapú marketing és célcsoport-szegmentáció területén. Az innovatív programfejlesztés segítségével mind a küldőországok vonatkozásában, mind pedig a foglalások alapján keresett desztinációk népszerűségéről egyértelmű, pontos és valós idejű visszajelzés érkezik, amely minden marketing és kereskedelem területén dolgozó szakember álma.

 

 

A jövőben a valós idejű információkra reagáló programozott marketing-kampányok újabb lökést adnak a digitális kampányok tervezőinek és felhasználóinak egyaránt. A Booking Monitoring rendszert az Osztrák Turizmusnapok keretében mutatták be. A rendszer működését bemutató animáció megnézhető ITT.