Ceglédi szálloda üzemeltetését vette át a Hunguest Hotels

Forrás: turizmus.com

 2023. április 19. 14:49

Júniustól öt éven át a Hunguest Hotels üzemeltetheti a ceglédi Hotel Aquarellt. A 92 szobás, négycsillagos, kiterjedt wellnessrészleggel bíró hotel a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő és a 18 óriáscsúszdával rendelkező Aqua Centrum közvetlen szomszédságában található.

A 2007-ben épült Hotel Aquarellben 60 kétágyas, 24 egybenyitható családi szoba és nyolc apartman található. A szálloda 241 négyzetméternyi vízfelülettel rendelkező wellnessrészlege élmény- és gyógyvizes medencét, valamint pezsgőfürdőt kínál a vendégeinek. 180 fős, szekcionálható konferenciarészlege kisebb rendezvények megtartására alkalmas. Az Aquarelltől néhány lépésre található Magyarország egyik legnagyobb csúszdaparkja – közölte lapunkkal a szállodaláncot tulajdonló Opus Global.

hunguest aquarell

A Hotel Aquarell a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található

Fotó: Hunguest Hotels

A fürdők melletti hotelek üzemeltetésében nagy tapasztalattal rendelkező Hunguest Hotels 2028-ig üzemeltetheti a ceglédi szállodát. A Hotel Aquarell csatlakozásával 18 tagúra bővül a Hunguest magyarországi hálózata, és a szállodalánc belép a közép-magyarországi wellnessszállodák piacára.

A szálloda wellnessrészlege

Fotó: Hunguest Hotels

„Stratégiai céljainkhoz jól illeszkedik a Hotel Aquarell üzemeltetési jogának elnyerése, ezzel a saját tulajdonú ingatlanok mellett bővül üzemeltetési szerződéseink száma. Az Alföld kapujában fekvő város legnagyobb turisztikai szolgáltatójaként azért dolgozunk majd, hogy öregbítsük Cegléd hírnevét határainkon innen és túl” – mondta el Détári-Szabó Ádám, a Hunguest Hotels vezérigazgatója.

A Hunguest Hotels három éve megkezdett fejlesztési programjának keretében 2023-ban 800 felújított szobát ad át vendégeinek – írták a lapunkhoz eljuttatott közleményben.