Öt szállodát, köztük a Hilton is újranyitja a Danubius és az Ensana

Forrás: turizmus.com

 2021. május 20. 17:07

Újranyit a budavári Hilton, és júniustól további budapesti, balatoni és hévízi szállodák is fogadnak vendégeket.

Az élénk belföldi keresletre reagálva további balatoni és hévízi házait nyitja meg a Danubius Hotels és az Ensana. Emellett bízva a fővárosi forgalomnövekedésben, hamarosan három újabb budapesti szálloda is vendégeket fogadhat, köztük a budavári Hilton Budapest – tájékoztatták lapunkat. (A cégcsoport városi szállodái a Danubius, míg a gyógy- és wellness-szállodák az Ensana márka köré szerveződnek – a szerk.).

Újranyit a budavári Hilton Budapest is

Fotó: Danubius Hotels

Május 13-án újranyitottak a Danubius Hotels és az Ensana első vidéki szállodái. Az első vendégeket kreatív megnyitóval, olimpiai bajnok vízilabdázókkal, izgalmas programokkal fogadták. A kedvező csomagajánlatok mellett rugalmas foglalási feltételekkel, megújult szolgáltatásokkal várják a vendégeket.

A nyitás iránti élénk érdeklődés és az előzetes foglalások emelkedése miatt a szállodalánc a belföldi forgalom további élénkülésében bízva újabb vidéki hotelek megnyitását jelenti be.

Június 10-től a balatonfüredi Danubius Hotel Annabella, míg a gyógyszállókat üzemeltető Ensanához tartozó Ensana Thermal Aqua június 18-tól várja feltöltődni vágyó vendégeit.

Június 10-től a balatonfüredi Annabella is újra fogadja a vendégeket

Fotó: Danubius Hotels

A fővárosi kínálat szélesítése érdekében júniusától további budapesti szállodáik is megnyitnak. A belvárosi elhelyezkedésű Danubius Hotel Erzsébet City Center és az Ensana Thermal Margitsziget június 1-jétől, az elegáns Hilton Budapest a világörökséghez tartozó Budai Várnegyed szívében június 14-től várja a Budapestre látogatókat.