Ötcsillagos lett a gyógyfürdő Harkányban

 2013. július 12. 11:34

Az elérhető legtöbb, vagyis öt csillagot kap a harkányi gyógyfürdő a Magyar Fürdőszövetség közelmúltban lezajlott minősítésén. Az eredmény csak szeptember elején lesz hivatalos, de a fontosabb részleteket már most tudni lehet.

A Magyar Fürdőszövetség a szakma legjelentősebb hazai szervezeteként évek óta végzi a soraiba tartozó strandok ellenőrzését és minősítését, hogy a vendégek könnyűszerrel össze tudják hasonlítani az egyes létesítmények kínálatát.
Az elmúlt hónapokban Harkányban is vizsgálódtak a szövetség szakemberei. Az eljárás során minden elképzelhető szempontot figyelembe vettek: nem csak a szolgáltatások minőségét és a környezet állapotát pontozták, hanem a település infrastruktúráját, a megközelíthetőséget, de még a személyzet nyelvtudását és formaruháját is. A legmagasabb pontszámok eléréséhez például egyedi és attraktív belső parkosítás, érintőképernyős tájékoztató berendezés, saját bakteriológiai labor és élménymedence is szükséges volt, amelyek mind megtalálhatók Harkányban.

false


- Az elért pontszámunk még nem ismert, de mind az öt csillag megszerzéséhez a maximálisan elérhető 213 pontból legalább 200-ra volt szükség. – mondta Kesjár János, a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója – A minősítés így egyértelműen bizonyítja, ott vagyunk a legjobbak között. Ezzel nagyon komoly pozitív visszaigazolást adott az eddigi munkánkról és jelzi számunkra, hogy jó úton haladunk. Ami azonban ennél is fontosabb, minden mostani és jövőbeni vendégünk is biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb színvonalú szolgáltatásokat kapja Harkányban. Reméljük, az öt csillag is sokakat inspirál majd, hogy felfedezzék, esetleg újrafelfedezzék Baranya megye legjobb gyógyvizes fürdőkomplexumát.