Ötcsillagos minősítést kapott ez a budai szálloda

Forrás: turizmus.com

 2022. december 13. 16:06

A kötelező minősítés során a Hotel Clark Budapest elérte az ötcsillagos kritériumok teljesítéséhez szükséges pontszámot.

"Büszkeséggel tölt el minket az ötcsillagos minősítés megszerzése, hiszen fókuszáltan és töretlenül új stratégiai alapokon dolgoztunk. A legfontosabb egy erős csapat felépítése volt, és egy olyan légkör kialakítása, ahol a csapat tagjai egyenlő partnerként érzik magukat, és kimagasló szolgáltatást nyújtanak. Több mint két éve töretlenül az első helyen állunk a budapesti szállodák között a Tripadvisoron a vendégértékelések alapján" – mondta Lukács István, a Hotel Clark Budapest szállodaigazgatója.

A szálloda homlokzata esti kivilágításban

Fotó: Hotel Clark

Szeptemberben a Hotel Clark Budapest négy dunai panorámás szoba összenyitásával alakított ki két új, exkluzív luxuslakosztályt a szálloda 6. emeletén, ugyanakkor létrehozva új szobakategóriákat a szálloda további emeletein is.

"Szolgáltatásainkat illetően már akkor is öt csillaggal minősíthető szálloda voltunk, amikor még nem voltak meg a lakosztályaink, ugyanis az alap pontszámok alapján elértük az ötcsillagos pontszámot. Ennek ellenére a Hotelstars-minősítés előír minimum kritériumokat, mint például a két prémium lakosztály megléte, most ezt is teljesítettük" – tette hozzá Jámbor Máté, a szálloda rooms division managere.