Ötcsillagos siófoki szállodával bővült a Hotel & More Group portfóliója

Forrás: turizmus.com

 2023. május 30. 16:10

A prémium szálláshelyet kereső vendégkör és a kulináris élményekre nyitott utazók is megtalálják számításaikat az újonnan megnyílt, egzotikus hangulatot idéző, siófoki Reed Luxury Hotel & Bistróban.

Az egykori Palace Disco helyén felépült elegáns szálloda és étterem üzemeltetését az immár 33 szálloda- és rendezvényhelyszín-portfóliójú Hotel & More Group végzi, felhasználva az iparágban szerzett több évtizedes tapasztalatát.

A háromszintes, modern építészeti megoldásokkal kialakított, Maldív-szigetek hangulatát idéző épületben egy exkluzív gasztroélményeket nyújtó, 50 fő befogadására alkalmas Bistro, 20 szoba és 3 lakosztály kapott helyet, amelyből 2 lakosztály gondosan megtervezett teraszán jacuzzi is emeli a vendégélményt.

A szállóvendégek kényelmét és kikapcsolódását a minden szükséges technikával felszerelt, 30 fős különterem, a belső kertben található, pool bárral felszerelt, fűtött élménymedence, a beltéri medence, a finn szauna, az infraszauna, a gőzfürdő és a frissítő masszázsok hivatottak biztosítani. Magyarországon – Gyulán kívül – csak itt találkozhatnak a vendégek fekvő zuhannyal, ami tovább fokozhatja a wellnessrészleg által nyújtott chill out érzést.

A Reed Bistro gasztronómiai kínálatát az ázsiai és magyar fúziós ételek gazdagítják, ahol a konyhafőnök a tradicionális magyar ételeket a legmodernebb konyhatechnológia felhasználásával, a keleti hangulatot megidézve, komplex kulináris élményként prezentálja a vendégeknek. Alapanyagokat a bistro konyhafőnöke frissen válogatja a helyi termelőkkel együttműködve, előnyben részesítve a balatoni régióra jellemző termékeket. A környékbeli őstermelők büszkén mutatják be a Reed Bistro konyháján keresztül, hogy az általuk megtermelt élelmiszerek felveszik a versenyt az eddig csak külföldről beszerezhető alapanyagokkal.

A szalagátvágás pillanata a szálloda ünnepélyes megnyitóján

„Executive chefünk, Gyurik Norbert külföldön, több osztályon felüli, illetve tematizált étteremben szerzett tapasztalatával garancia arra, hogy nemcsak a belföldi, hanem a külföldről ide látogató vendégek is olyan gourmet élményekben részesülnek, amelyeket ezelőtt csak a legnevesebb éttermekben várhattak el.

Éttermünk hitvallása, hogy a Balatonról ismerős ízeket modern felfogásban minél szélesebb vendégkörnek mutassuk be, és a modern gasztronómia szerelmesei is megtalálják a csábítást az étlapon. A mai elvárásoknak megfelelően a különféle alapanyagokat, így például a zöldségeket, nemcsak egyfajta megjelenésben, hanem többféle textúrában és ízben is megkóstolhatnak, de a húsételek kedvelői is olyan kreatív-fúziós ételekkel találkozhatnak, mint a mangalica terrine vagy akár a balatonfenyvesi angus marha fartőből készült tatár beefsteak” – nyilatkozta Klemm Balázs, a Hotel & More Group vezérigazgatója.

Az étterem bartenderei alig várják, hogy bemutathassák a klasszikus és egyedi, signature koktélokból álló választékot, a leendő közönségkedvenceket, amelyekkel szintén ide tudják vonzani a modern, fiatalos ízléssel rendelkező vendégkört, továbbá a konzervatív italokat előnyben részesítő, elegáns réteget is.

„Szállodacsoportunk sikerének alapja a folyamatos megújulás és az új trendek lekövetése, de tartjuk magunkat a hagyományos értékekhez is, amelyek középpontjában mindenkor a vendégélmény áll, amelyért szakmailag képzett kollégáinkkal mindennap megdolgozunk” – tette hozzá Klemm Balázs vezérigazgató.

(X)